Αφαντος ο 81χρονος από τον Ανω Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-20, 09:09:46
Αφαντος ο 81χρονος από τον Ανω Βόλο

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε χθες από τότε που αγνοείται ο 81χρονος από τον Ανω Βόλο Βασίλης Τσιγκούδης και ακόμη δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες. Η οικογένειά του απευθύνει σπαρακτική έκκληση όποιος έχει δει το παραμικρό να τηλεφωνήσει.

Η κόρη του αγνοούμενου Εύη Λιθαδιώτου λέει: «Πλέον φοβόμαστε για τα χειρότερα». Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έχει ψάξει σε κάθε πιθανό σημείο στον Βόλο που θα μπορούσε να έχει πάει ο ηλικιωμένος και δεν έχει βρει κανένα ίχνος του.

Αστυνομικοί αναζήτησαν επίσης υλικό από κάμερες σε κοντινή περιοχή από το σημείο όπου εντοπίστηκαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του εξαφανισθέντος δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μεταμορφώσεως στο ύψος της Γιάννη Δήμου και δεν βρέθηκε πάλι κανένα στοιχείο.

Ομως, η κ. Λιθαδιώτου σημειώνει ότι δεν υπάρχει συγγενικό πρόσωπο σε άλλη πόλη για να έχει αναζητήσει αλλού καταφύγιο. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έφυγε. Σίγουρα κάτι του συνέβη».

Οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εξαφάνιση, πλέον αντιμετωπίζουν ως αναξιόπιστες τις αναφορές ότι εθεάθη ο ηλικιωμένος στον Σαρακηνό ή σε περιοχή του Αγ. Ονουφρίου.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Βασίλης Ηλιόπουλος τονίζει: «Εχουμε ψάξει ξανά και ξανά τις δύο προαναφερόμενες περιοχές και δεν έχουν εντοπίσει το παραμικρό. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Είναι σχεδόν απίθανο να έκανε με τα πόδια τόσο μεγάλες αποστάσεις, αν και ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει.

Εμείς συνεχίζουμε τις έρευνες, όμως κινούμαστε προς σκόρπιες κατευθύνσεις. Δεν έχουμε κάποιο απτό στοιχείο για να επικεντρωθούμε και να διευκολυνθούν οι αναζητήσεις».

Η οικογένειά του ηλικιωμένου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. «Εχουμε αρρωστήσει. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και πού να απευθυνθούμε. Ούτε στη Γραμμή Βοήθειας του Silver Alert υπήρξε ειδοποίηση για τον πατέρα μου. Στη μητέρα μου δεν ξέρουμε τι να πούμε», σημειώνει.

«Οποιος ίσως να τον έχει δει ας μας τηλεφωνήσει. Η οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη. Φοβόμαστε πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Ο αγνοούμενος τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπουφάν, γκρι παντελόνι και κρατούσε μπαστούνι. Η οικογένειά του παρακαλεί όποιος τον έχει δει να επικοινωνήσει με το 100 ή στα τηλέφωνα 6944226627 και 6971951119.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=