ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο οι έρευνες για τους πυροβολισμούς

στον-βόλο-οι-έρευνες-για-τους-πυροβολι-497986

Το αυτοκίνητο, που δέχτηκε πυρά στην Τούμπα προχθές το βράδυ, είχε νοικιαστεί από γραφείο στον Βόλο

Στον Βόλο οδηγούν, σε πρώτη φάση, οι έρευνες για το περίεργο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Τούμπα Θεσσαλονίκης προχθές το βράδυ. Στις 21:45 στην οδό Παπάφη συνοδηγός οχήματος πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον οχήματος, που προπορευόταν, το οποίο στη συνέχεια εγκαταλείφτηκε. Αστυνομικοί το εντόπισαν στην οδό Κλεάνθους και από την περαιτέρω έρευνα διαπίστωσαν ότι είχε νοικιαστεί στον Βόλο.

Το Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας – Τριανδρίας ερευνά με προσοχή. Μάρτυρες ανέφεραν ότι μετά το συμβάν, το οποίο είναι άγνωστο για ποιο λόγο προκλήθηκε, τα δύο οχήματα έφυγαν από το σημείο. Αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή μετά από αναφορές για πυροβολισμούς εντόπισαν το όχημα που είχε δεχθεί τα πυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του το εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν από την περιοχή κακήν κακώς. Στις έρευνες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες. Αναζητώντας τα στοιχεία για τον κάτοχο του αυτοκινήτου οδηγήθηκαν στον Βόλο.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου που δέχτηκε τους πυροβολισμούς είχαν νοικιάσει το αυτοκίνητο από τον Βόλο. Αγνωστο είναι γιατί μετά το επεισόδιο εγκατέλειψαν το ΙΧ στην περιοχή και απομακρύνθηκαν.

Η Αστυνομία ερευνά με προσοχή κάθε πτυχή της υπόθεσης και αναζητεί τόσο τους επιβάτες του ΙΧ από το οποίο σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, όσο και τους αντίστοιχους του αυτοκινήτου που δέχτηκε τα πυρά.

Προς στιγμή οι αναζητήσεις είναι υπό πλήρη εξέλιξη. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δεν είναι ανακοινώσιμο κανένα στοιχείo.

Το περίεργο επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση, όταν ακούστηκαν τρεις συνεχόμενοι πυροβολισμοί στην περιοχή. Διερχόμενοι οδηγοί προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι συνέβη, ενώ είναι θαύμα που δεν τραυματίστηκε κανείς.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τούμπας έφθασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες και συλλογή στοιχείων.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που δέχτηκε τα πυρά. Διαπίστωσαν ότι αυτό είχε εγκαταλειφθεί στο σημείο, καθώς προφανώς οι επιβάτες του κρύβονται.

Το Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας – Τριανδρίας συνεχίζει την προανάκριση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου