ΤΟΠΙΚΑ

Χτύπησε βοσκό με σιδερόβεργα ~ Απίστευτο επεισόδιο βίας στα Κανάλια

χτύπησε-βοσκό-με-σιδερόβεργα-απίστευ-502070

48χρονος επιτέθηκε σε 29χρονο, επειδή κινούταν σε μονοπάτι, που διέρχεται μπροστά από το σπίτι του

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 29χρονος βοσκός από το Πακιστάν την Τρίτη στα Κανάλια. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν περνώντας από μονοπάτι του χωριού στις 07:30, 48χρονος από την Αλβανία του επιτέθηκε, επειδή θεωρεί ότι το συγκεκριμένο δρομάκι του ανήκει. Ο βοσκός έφυγε κακήν κακώς από το σημείο με αίματα στο κεφάλι. Οταν έφθασε στη μονάδα που εργάζεται, δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Οι συνάδελφοί του και ο κτηνοτρόφος, που τον απασχολεί, σοκαρίστηκαν. Κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 29χρονος διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχι του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, καθώς η πρωινή βάρδια του οδηγού ήταν κενή.

Στο Νοσοκομείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά την εξέτασή του οι γιατροί του έκαναν ράμματα. Οταν συνήλθε το μεσημέρι, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, το οποίο αναζητεί τον 48χρονο για να τον συλλάβει εντός χρονικού πλαισίου του αυτοφώρου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε με τον κτηνοτρόφο, που απασχολεί τον 29χρονο. «Ηρθε στο μαντρί αιμόφυρτος και ωστόσο δεν ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο. Εμείς τρομάξαμε. Σε λίγα λεπτά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Καλέσαμε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία», ανέφερε.

Ο 48χρονος φέρεται από την Αστυνομία να επιτέθηκε στον βοσκό χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Είναι οξύθυμος και κατά διαστήματα προκαλεί επεισόδια.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο λόγος που εξαγριώθηκε και άρχισε να χτυπά τον βοσκό είναι επειδή τον είδε να περνά από το μονοπάτι μπροστά από το σπίτι του. Θεωρεί ότι του ανήκει, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα, είχε διαμαρτυρηθεί στον βοσκό, ο οποίος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο δρομάκι επειδή γλιτώνει χρόνο και πήγαινε πιο γρήγορα στην εργασία του.

Εντούτοις, το μονοπάτι, όπως επισημάνθηκε, είναι δημοτικό και δεν ανήκει σε κανέναν.

Οταν χθες το πρωί το χωριό ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό του 29χρονου, σοκαρίστηκε και αγανάκτησε. Είναι ένα μικρό δρομάκι με σκαλάκια που ανήκει στην Κοινότητα και είναι κοινόχρηστο, επισημάνθηκε.

Ολοι γνωρίζουν τον βοσκό που εργάζεται στην περιοχή εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες και κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό νέο, ήσυχο και εργατικό.

Αντίθετα, ο 48χρονος, που εργάζεται στην περιοχή ως οικοδόμος, φέρεται να είναι απομονωμένος και οξύθυμος.

Μετά το επεισόδιο, ο δράστης εξαφανίστηκε προφανώς φοβούμενος επικείμενη σύλληψή του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεχίζονται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου