ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στην 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στην-54χρονη-ι-836560

Η παράσυρσή της από ΙΧ στις 10 Οκτωβρίου στάθηκε μοιραία – Αφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή η 54χρονη Βολιώτισσα Ιωάννα Κουταντέλια, σύζυγος του συνταξιούχου δικηγόρου Δημήτρη Ψαρά, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στις 10 Οκτωβρίου σε τροχαίο, που σημειώθηκε στην οδό Πολυμέρη στον Βόλο.

Η άτυχη γυναίκα «έσβησε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου. Δεν μπόρεσε ποτέ να ανανήψει μετά την καταστολή.

Είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά μετά από παράσυρσή της από ΙΧ. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 20:00, ενώ η 54χρονη πήγαινε με τον σύζυγό της να πάρουν το αυτοκίνητό τους που είχαν παρκάρει στην οδό Ανθ. Γαζή με Φιλ. Ιωάννου.

Ετοιμάζονταν να διασχίσουν κάθετα την Καραϊσκάκη όταν αυτοκίνητο που έστριψε αριστερά από την Πολυμέρη μπήκε αιφνίδια στον δρόμο τους.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τη γυναίκα. Μπροστά στα μάτια του συζύγου της εκσφενδονιζόταν στο αέρα και στη συνέχεια χτυπούσε με το κεφάλι στο κολονάκι του ΙΧ.

Ο σύζυγός της προσπάθησε με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε και αργότερα έτρεξε στο Αχιλλοπούλειο.

Οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου διασωλήνωσαν τη γυναίκα στη ΜΕΘ από την πρώτη στιγμή. Ολες όμως οι προσπάθειες για τη διάσωση απέβησαν μάταιες.

Η Ιωάννα Κουταντέλια καταγόταν από την Αργαλαστή και διέμενε στον Βόλο τον χειμώνα και τα καλοκαίρια στην Κορώπη. Παλαιότερα εργαζόταν ως γραμματέας στο Υποθηκοφυλακείο Αργαλαστής και στη συνέχεια στο γραφείο του συζύγου της. Τα τελευταία χρόνια ασχολούταν με οικιακά και παράλληλα σπούδαζε στη σχολή βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος που αρίστευε και φέτος ετοιμαζόταν να πάρει το δίπλωμά της.

Ο σύλλογος καθηγητών της σχολής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσας. Με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου, η σχολή θα απονείμει στην Ιωάννα Κουταντέλια δίπλωμα βυζαντινής – εκκλησιαστικής μουσικής, μετά θάνατον, επί τιμή.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η 54χρονη ήταν πολύ γνωστή κυρίως με τη δραστηριότητά της στα πολιτιστικά δρώμενα στην Μπούφα και στα Καλά Νερά.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Κορώπης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου