ΤΟΠΙΚΑ

Ποινές φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών στον Βόλο

ποινές-φυλάκισης-για-διακίνηση-ναρκω-845117

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας προχθές σε 34χρονο που συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου 2019 στον Βόλο για διακίνηση 415 γραμμαρίων ηρωίνης.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα σακίδιο το οποίο περιείχε μία αυτοσχέδια συσκευασία με τα ναρκωτικά.

Ο 34χρονος είχε παραπεμφθεί από την Εισαγγελία Βόλου για να απολογηθεί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στην απολογία του είχε ισχυριστεί ότι εκείνος είχε αναλάβει μόνο τη μεταφορά των ναρκωτικών αντί του ποσού των 800 ευρώ και δεν είχε καμία σχέση με τη διακίνηση. Εντούτοις, είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Χθες το δικαστήριο τον αντιμετώπισε με επιείκεια βάσει των ευεργετικών διατάσεων του νόμου για τους συλληφθέντες με ναρκωτικά που τυγχάνουν χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε και έναν 36χρονο Βολιώτη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή. Ο 36χρονος κατηγορούταν για αγορά, κατοχή και διακίνηση μικρών ποσοτήτων χασίς, κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών τον Οκτώβριο του 2017.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου