ΤΟΠΙΚΑ

Σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Λεχώνια

σε-σοβαρή-κατάσταση-ο-23χρονος-που-τραυμ-847150

Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για πολλά ατυχήματα στο σημείο

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 8:30 το πρωί στα Ανω Λεχώνα με σοβαρά τραυματία νέο άνδρα, ηλικίας 23 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κινούταν στην επαρχιακή οδό Τσαγκαράδας – Βόλου με κατεύθυνση από Λεχώνια προς Βόλο όταν στην είσοδο των Ανω Λεχωνίων προσπάθησε να στρίψει αριστερά σε παράδρομο.

Όλα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Από το αντίθετο ρεύμα κινούνταν αυτοκίνητο με οδηγό 46 υπήκοο Αλβανίας. Ο 46χρονος δεν πρόλαβε να σταματήσει. Φέρεται να έκανε έναν μικρό ελιγμό προς τα δεξιά για να αποφύγει τη μοτοσικλέτα αλλά μάταια.

Η μηχανή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο και ανατράπηκε. Ο οδηγός της τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Το αυτοκίνητο κατέληξε σε χαντάκι βάθους τριών μέτρων παρακείμενο του δρόμου, όμως ευτυχώς, ο οδηγός του δεν είχε τραυματιστεί.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών που προσέτρεξε αναστατωμένο από το τροχαίο να βοηθήσει.

Σε λίγα λεπτά ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε τον τραυματία άμεσα και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου άρχισε άμεσα να λαμβάνει καταθέσεις για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών του ατυχήματος.

Εκανε αλκοομέτρηση με αιμοληψία και στους δύο οδηγούς, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν νόμιμα τα οχήματά τους. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Επισημαίνεται ότι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρα συχνών τροχαίων ατυχημάτων στο εν λόγω σημείο. Όπως αναφέρθηκε, ζουν με τον φόβο της επόμενης σύγκρουσης οχημάτων. Λένε ότι πολλοί οδηγοί δεν κατανοούν ότι εισέρχονται σε είσοδο οικισμού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου