ΑΛΜΥΡΟΣ

Εως τις 24/9 οι αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στο Ωδείο Αλμυρού

εως-τις-24-9-οι-αιτήσεις-για-τις-θέσεις-εργ-849443

Αναρτήθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού από τον δήμο Αλμυρού

Στην πρόσληψη εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου για την εκπαιδευτική χρονιά 2020-2021.

Η δημοτική αρχή εξέδωσε προκήρυξη για πρόσληψη 17 συνολικά ατόμων για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

Οι ειδικότητες αφορούν σε:

– καλλιτεχνικό διευθυντή πανεπιστημιακή εκπαίδευσης καθηγητή ανώτερων θεωρητικών πιάνου, 1 άτομο.

-καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητή μπουζουκιού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης μουσικών,1 άτομο.

-καθηγητή πιάνου ανώτερων θεωρητικών τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών,1 άτομο.

-καθηγητές κιθάρας τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών, 3 άτομα.

-καθηγητή υποχρεωτικών θεωρητικών, τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητή πιάνου υποχρεωτικών θεωρητικών, τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητή βιολιού, τεχνικής εκπαίδευσης μουσικών,1 άτομο.

-καθηγητή βιολοντσέλου, τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητή τρομπέτα, τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητή φλάουτο, τεχνολογικής εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητή ηλεκτρικής κιθάρας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 1 άτομο.

-καθηγητή μοντέρνων κρουστών- ντραμς, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

-καθηγητής παραδοσιακών οργάνων – κανονάκι, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μουσικών,1 άτομο.

-καθηγητής ακορντεόν, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μουσικών, 1 άτομο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο. Μαζί με την αίτησή τους και το βιογραφικό σημείωμα που θα συντάξουν θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:1.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.2.Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών. 3.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης(πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψήφιο με ανήλικα τέκνα, καθώς και για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών).4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται: α) Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων .β) Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. γ)Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής θα δηλώσει την υποχρεωτική φυσική παρουσία του στα ωδεία για δυο (2) τουλάχιστον φορές την εβδομάδα.

Στα δικαιολογητικά περιλαμβάνεται η βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας, η οποία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.

Η προκήρυξε θέτει ξεχωριστές προϋποθέσεις για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα και αντίστοιχα του μισθωτούς του δημοσίου τομέα.

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού Αντιγόνη Ντάμπαση, προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Σταυρούλα Κόττα, υπάλληλος του ίδιου Τμήματος, οι οποίες θα ελέγχουν τα δικαιολογητικά. Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 14:00.Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε προθεσμία δέκα ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης και συγκεκριμένα μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.

Σε ανάρτηση στο site του δήμου Αλμυρού Almyros-city.gr υπάρχει η προκήρυξη με αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά ανά ειδικότητα και τη δήλωση υποβολής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου