ΤΟΠΙΚΑ

Ανακάλεσε ο Αγγελος Αγραφιώτης και δεν έγινε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση

ανακάλεσε-ο-αγγελος-αγραφιώτης-και-δε-850295

Ο Αγγελος Αγραφιώτης δήλωσε ότι σέβεται και υπολήπτεται το πρόσωπο του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η δίκη του Αγγελου Αγραφιώτη χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για συκοφαντική δυσφήμιση του δημάρχου Βόλου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου Κωνσταντίνου Θεοδώρου και της προέδρου της Φιλόπτωχου Αδελφότητας του Ορφανοτροφείου Βόλου Κλέας Γεωργακλή.

Ο Αγγελος Αγραφιώτης υπέβαλε στο δικαστήριο δήλωση ότι σέβεται και υπολήπτεται το πρόσωπο του κ. Κωνσταντίνου Θεοδώρου και το έργο του στο Ορφανοτροφείο Βόλου όλα αυτά τα χρόνια. «Οσα εξέθεσα στην από 24-4-2017 επιστολή μου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά αποτελούν υποκειμενικές μου κρίσεις», επισήμανε με τη δήλωση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο κ. Θεοδώρου είπε ότι για το καλό των παιδιών και του Ορφανοτροφείου αποσύρει τη μήνυση του και δεν επιθυμεί πλέον την ποινική του δίωξη.

Στο δικαστήριο ήταν παρούσα και η κ. Γεωργακλή, η οποία επίσης απέσυρε τη μήνυση στο πλαίσιο εξωδικαστικής επίλυσης των ιδιωτικών τους διαφορών, ενώ ο κ. Μπέος δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς είχε ανακαλέσει τη μήνυση ήδη από προχθές.

Υπενθυμίζεται ότι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είχε υποβληθεί μετά από επιστολή του Αγγελου Αγραφιώτη που είχε δημοσιευτεί, με την οποία κατηγορούσε τη διοίκηση Θεοδώρου στο Ορφανοτροφείο Βόλου και τη δημοτική αρχή.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου