ΤΟΠΙΚΑ

Εσπασαν τα παρμπρίζ πέντε αυτοκινήτων

εσπασαν-τα-παρμπρίζ-πέντε-αυτοκινήτω-733463

Ερευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου – Κλοπή στο κτίριο των λιμενεργατών – Μπλόκο λιμενικών

Βανδαλισμοί σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Τελωνείο Βόλου σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ειδοποιήθηκε για φθορές σε πέντε συνολικά σταθμευμένα αυτοκίνητα. Όπως διαπιστώθηκε άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.

Οι φθορές προκλήθηκαν στο διάστημα από τις 3 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Οι δράστες φαίνεται ότι δεν προχώρησαν στη συνέχεια σε κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό των οχημάτων. Εντούτοις, στο ίδιο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι διαπράχτηκε κλοπή στο κτίριο των λιμενεργατών Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν το τζάμι της πόρτας στο κάτω μέρος και εισήλθαν στο κτίριο.

Στη συνέχεια άρπαξαν ένα Laptop και εξαφανίστηκαν. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μπλόκο λιμενικών στην Αργοναυτών

Το δελτίο ενημέρωσης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου κατέγραψε δύο συλλήψεις σε μπλόκο των λιμενικών στην Αργοναυτών το βράδυ για τροχαίες παραβάσεις. Πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αντιστάθηκε στον έλεγχο και φέρεται να απειλούσε και να εξύβριζε τους λιμενικούς κατά τη διάρκεια βεβαίωσης διοικητικής παράβασης για κίνηση με δίκυκλο όχημα εντός του πεζοδρόμου της παραλιακής οδού. Επίσης για ημεδαπό που διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο όχημα έχοντας τοποθετήσει πινακίδα κυκλοφορίας σε αυτό από άλλο όχημα, στον οποίο βεβαιώθηκε επίσης διοικητική παράβαση.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου