ΤΟΠΙΚΑ

Φόβος και τρόμος ο «Κάμελ» στον Βόλο

φόβος-και-τρόμος-ο-κάμελ-στον-βόλο-734877

Δεν χρήζει εγκλεισμού αποφάνθηκε η Ψυχιατρική Κλινική – Απίστευτο επεισόδιο στη Ζάχου με Παπαδιαμάντη, με Πακιστανό να επιτίθεται με κοντάρι στον 37χρονο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες στον Βόλο για τον 37χρονο Βολιώτη, που κυκλοφορεί στην πόλη με μπουκάλι με βενζίνη στο χέρι και επιτίθεται απρόκλητα σε γυναίκες.

Μετά την επίθεση σε 29χρονη γυμνάστρια του Βόλου, η οποία σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, μίλησαν και άλλες γυναίκες – θύματα του γνωστού ως «Κάμελ» από τις οποίες προκύπτει ότι ο 37χρονος σκορπά τον φόβο και τον τρόπο στην πόλη του Βόλου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αγανάκτηση και οργή για τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, την Πέμπτη στην οδό Ζάχου με Παπαδιαμάντη εκτυλίχτηκαν απίστευτες σκηνές, με Πακιστανό να επιτίθεται με κοντάρι στον «Κάμελ» ζητώντας του να απομακρυνθεί από το σημείο όπου βρισκόταν.

Πάντως, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου εντόπισαν την Πέμπτη τον 37χρονο και τον οδήγησαν για ψυχιατρική εξέταση σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα που παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου.

Ο 37χρονος εξετάστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες η Ψυχιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου αποφάνθηκε και πάλι ότι δεν χρήζει εγκλεισμού και ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού σε ουσίες για το οποίο απαιτείται θεραπεία με τη θέλησή του. Ο «Κάμελ» επέστρεψε λοιπόν στο Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και πάλι.

Επισημαίνεται ότι ο 37χρονος αποφυλακίστηκε εδώ και λίγο καιρό μετά από έκτιση υπολοίπου ποινής για επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος 21χρονης στη Νέα Ιωνία το 2018. Και τότε η Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου είχε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.

Οι νέες καταγγελίες

Η άτυχη γυμνάστρια δεν είναι παρά μόνο μία από τα πολλά θύματά του. Χθες μίλησαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «LiveNews» άλλα δύο θύματά του.«Μπήκε μέσα και άρπαξε μία τσάντα από το ταμείο. Του είπα σε παρακαλώ φύγε, έχουμε κόσμο, δεν θέλω φασαρίες», περιγράφει η μία γυναίκα. Εντούτοις ο «Κάμελ» δεν έδωσε σημασία. «Ηρθε προς το μέρος μου, με κοίταξε άσχημα, έβγαλε μία κραυγή και μου έριξε σφαλιάρα στο πρόσωπο. Επαθα σοκ, προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται», συμπλήρωσε η ίδια.

Σύμφωνα με ξάδερφο του 37χρονου, ο «Κάμελ» παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια

«Δεν ξέρω τι παθαίνει. Οπως έκανε στη γυμνάστρια το έχει ξανακάνει. Τον φοβούνται» προσθέτει. Τον ίδιο εφιάλτη βίωσε και μία νεαρή φοιτήτρια. «Τον είδα ξαφνικά μπροστά μου και μου έδωσε μπουνιά στην κοιλιά. Εσκυψα γιατί πονούσα πολύ», είπε μοιραζόμενη την εμπειρία της.

Μάρτυρες παρόμοιες περιστατικών είναι πολλοί καταστηματάρχες στον Βόλο. Σε δηλώσεις του ο Τρύφων Κόγιας επισήμανε ότι πέρυσι μία γυναίκα είχε αναζητήσει καταφύγιο στο μαγαζί του. «Ο «Κάμελ» της είχε ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια», περιέγραψε και πρόσθεσε ότι την επόμενη μέρα ενημερώθηκε για τη σύλληψή του.

Το επεισόδιο

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον γνωστό «Κάμελ» που σκορπά τον φόβο και τον τρόμο σημειώθηκε χθες στη διασταύρωση των οδών Ζάχου με Παπαδιαμάντη. Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από διερχόμενο οδηγό, Πακιστανός που βρισκόταν στη διασταύρωση των συγκεκριμένων δρόμων και καθάριζε τα παρμπρίζ διερχόμενων οχημάτων επιτέθηκε κατά του «Κάμελ» ζητώντας του να απομακρυνθεί από το σημείο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο αλλοδαπός φαίνεται να ορμά σε βάρος του περιπλανώμενου «Κάμελ» με κοντάρι, με τον 37χρονο να παραμένει ωστόσο στο σημείο και τους διερχόμενους οδηγούς να παρακολουθούν τη σκηνή έκπληκτοι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου