ΤΟΠΙΚΑ

Πέρασε στο Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας

πέρασε-στο-τμήμα-ιστορίας-αρχαιολογί-739478

Δικαιωμένη για την προσπάθειά της η Αννα Οικονομίδη – Γερμάνη

Εχει εργασία, οικογένεια, παιδιά, αυξημένες υποχρεώσεις, όμως τίποτα δεν την πτόησε να ριχτεί στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

Η δικαστική υπάλληλος Αννα Οικονομίδη – Γερμάνη έμαθε χθες με ικανοποίηση την εισαγωγή της στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στον Βόλο με την ανακοίνωση των βάσεων και των σχολών εισαγωγής.

Μάλιστα επρόκειτο για τη μοναδική επιλογή της. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ λέει ότι της αρέσουν πολύ η ιστορία και η κοινωνική ανθρωπολογία και έτσι αποφάσισε να δώσει εξετάσεις, γνωρίζοντας ότι η γνώση δεν έχει ηλικία.

Στον αγώνα της σημειώνει ότι είχε δίπλα της τη φιλόλογο Ελένη Παππά και τον διευθυντή του σχολείου Κωνσταντίνο Παληόπουλο, τους οποίους ευχαριστεί που φρόντισαν να τις δώσουν βιβλία και να την κατευθύνουν, καθώς το σύστημα άλλαξε άρδην από τα χρόνια που έδινε εκείνη πανελλαδικές.

Η κ. Οικονομίδη – Γερμάνη έκανε την προσπάθειά της και είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι εργάζεται, έχει τρία παιδιά και δύο εγγόνια.

«Οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρκεί να το θέλουν», λέει η ίδια για το αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου