ΑΛΜΥΡΟΣ

24 προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού για την καθαριότητα σχολικών κτιρίων

24-προσλήψεις-στον-δήμο-αλμυρού-για-την-742648

Εως αύριο Τετάρτη η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους

Στην πρόσληψη 24 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού για το διδακτικό έτος 2020-2021. Πρόκειται για την πλήρωση εφτά θέσεων μερικής απασχόλησης και δεκαεφτά ακόμη πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά έως αύριο Τετάρτη 26 Αυγούστου στη διεύθυνση: [email protected] ή [email protected]

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή, καθώς ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του δήμου Αλμυρού που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία, ανεξαρτήτως του χρόνου κτήσης του τίτλου σπουδών.

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καταρτίζεται με βάση την εμπειρία, αν είναι πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, αν έχουν ανήλικα τέκνα, αν είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, αν υπάρχει αναπηρία γονέα, τέκνου ή συζύγου, την ηλικία.

Πρώτα από όλα οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια.

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στον χρόνο εμπειρίας και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες σχετικά με τον αριθμό τέκνων πολύτεκνης οικογένειας. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, ο δήμος θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε τρεις ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο υπαλλήλους.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή [email protected] Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του δήμου Αλμυρού almyroscity.gr.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου