ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» στον 45χρονο Βαγγέλη Καραβασάνη

τελευταίο-αντίο-στον-45χρονο-βαγγέλη-752947

Τελευταίο «αντίο» αύριο Τρίτη στον 45χρονο Βαγγέλη Καραβασάνη, τον πολύ αγαπητό επιχειρηματία του Βόλου, πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε χθες τα ξημερώματα.

Ο 45χρονος Βαγγέλης Καραβασάνης που διατηρούσε το γνωστό μεζεδοπωλείο «Το Αδιέξοδο» στην Ιωλκού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, στις 3:30 χθες τα ξημερώματα τραυματίστηκε θαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό στο ύψος λίγο πριν την οδό Κύπρου σε απόσταση ούτε πέντε λεπτών από το σπίτι του και άφηνε στο οδόστρωμα την τελευταία του πνοή.

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε σοκ χθες στον Βόλο. Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του που ήταν απαρηγόρητη. Ο 45χρονος ήταν ένας σοβαρός οικογενειάρχης, ένας αξιόπιστος επιχειρηματίας, ένας χαμογελαστός άνθρωπος.

Ολα συνέβησαν από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν άγνωστο για ποιόν λόγο ακριβώς -ίσως από τους δυνατούς ανέμους που επικρατούσαν- ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Γορίτσα, με μοιραίο αποτέλεσμα. Το δίκυκλο εκτράπηκε αριστερά σε σχέση με την πορεία του, «καβάλησε» τη διαχωριστική νησίδα και ανατράπηκε.

Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε στη νησίδα ενώ το μηχανάκι ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά στον δρόμο. Διερχόμενοι οδηγοί άρχισαν να καλούν απεγνωσμένα σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δεν ήταν τραυματισμένος στο σώμα του, όμως έφερε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Στο σημείο ήχησαν άμεσα σειρήνες του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον παρέλαβε από τη διαχωριστική νησίδα και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι γιατροί τον έβαλαν γρήγορα στην ανάνηψη αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.

Στο Αχιλλοπούλειο διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Στον τόπο του δυστυχήματος αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου αναζητούσαν τα αίτια πρόκλησης του τραγικού δυστυχήματος και λάμβαναν καταθέσεις, αφού πρώτα απομάκρυναν το δίκυκλο από τη μέση του οδοστρώματος και έλαβαν μέτρα για την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο σημειώθηκε σε ευθεία δρόμου, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό για το τι συνέβη στον οδηγό του δικύκλου και έχασε τον έλεγχο από το μηχανάκι του. Στο σημείο υπήρχε επαρκής φωτισμός, ενώ δεν υπήρχε πολλή κίνηση οχημάτων. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι άνεμοι ισχυρής έντασης που επικρατούσαν να είχαν σαν αποτέλεσμα την απώλεια του ελέγχου.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση και στο πλαίσιό της έγινε έλεγχος μέθης και τοξικών ουσιών με αιμοληψία, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία πιθανόν να γίνει σήμερα Δευτέρα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σοκ στον Βόλο

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς και φίλοι δεν είχαν λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό. Ο 45χρονος ήταν πολύ αγαπητός μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα στο μεζεδοπωλείο αλλά και την εργασία του στο λιμάνι. Σε αναρτήσεις οικείοι του εύχονταν «Καλό παράδεισο», ενώ προσπαθούσαν να δώσουν δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου