ΤΟΠΙΚΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 40χρονο – Στο σκοτάδι οι έρευνες

κορυφώνεται-η-αγωνία-για-τον-40χρονο-σ-391

Αν και επεκτάθηκαν διά θαλάσσης με σκάφη εθελοντών

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας του 40χρονου αγνοούμενου Αποστόλη Στριμπάκου, που εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα αφού έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Χρυσοχοΐδη και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Χθες τρίτη μέρα των ερευνών από την Αστυνομία και τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων δεν υπήρξε και πάλι κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, παράλληλα με τις έρευνες από ξηράς οι εθελοντές έψαξαν με δύο διασωστικά σκάφη όλη τη θαλάσσια περιοχή από τα Πευκάκια μέχρι το Σούτραλι μήπως ο 40χρονος είχε πάει για μπάνιο. Σημείο ζωής του 40χρονου δεν εντοπίστηκε, ενώ οι όποιες αναφορές πολιτών ότι τον είχαν δει αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ίσχυαν.

Ο Απόστολος Στριμπάκος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κίνδυνο. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια. Εχει ύψος 1,75μ., 65 κ. βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

Προχθές «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert. Παρακαλεί οποιονδήποτε πολίτη δει τον αγνοούμενο να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000».

Επισημαίνεται ότι αστυνομικοί και εθελοντές έχουν ψάξει σε όλα τα πάρκα και πλατείες της πόλης προκειμένου να τον εντοπίσουν. Ομως οι έρευνες είναι προς σκόρπιες κατευθύνσεις. Κανένας δεν γνωρίζει πού θα πήγαινε ο 40χρονος όταν έφυγε από το σπίτι.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου