ΤΟΠΙΚΑ

Επεσε ξανά σε πέντε ημέρες στα χέρια της Αστυνομίας

επεσε-ξανά-σε-πέντε-ημέρες-στα-χέρια-τη-127149

Διέπραξε δύο κλοπές σε ένα 24ωρο σε φούρνο, ενώ άρπαξε και ποδήλατο

Πέντε μέρες πέρασαν από τότε που η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε την επίθεση σε κεντρικό βενζινάδικο στον Βόλο στις 27 Μαρτίου και ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και πάλι, αυτή τη φορά για κλοπή σε πρατήριο άρτου και αφαίρεση μοτοποδηλάτου.

Ο 35χρονος, που εισέβαλε σε βενζινάδικο με σκούφο και πανικόβαλε 34χρονη υπάλληλο για να του δώσει τις εισπράξεις, συνελήφθη προχθές από την Αστυνομία για άλλες δύο κλοπές.

Το περασμένο Σάββατο στις 5 το απόγευμα άρπαξε από το ταμείο φούρνου το ποσό των 25 ευρώ δίχως να γίνει αντιληπτός από την ταμία, ενώ προχθές Κυριακή έκλεψε το ποδήλατο 45χρονου Βολιώτη από το κέντρο της πόλης.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έλαβε άμεσα μαρτυρίες και αξιοποίησε βιντεοληπτικό υλικό.

Αναγνώρισε τον δράστη και τον συνέλαβε μόλις έξι ώρες μετά την κλοπή του μοτοποδηλάτου να κινείται στο κέντρο του Βόλου.

Βρήκε το ποδήλατο στην κατοχή του και το απέδωσε στον παθόντα, κράτησε τον 35χρονο και κίνησε εναντίον του διαδικασία Αυτοφώρου.

Μετά την επίθεση στο βενζινάδικο δεν είχε κινηθεί εναντίον του διαδικασία αυτοφώρου, καθώς η προσαγωγή δεν είχε γίνει εντός χρονικού πλαισίου αυτοφώρου όπως απαιτούταν.

Ο 35χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές από παρόμοιες υποθέσεις. Στο παρελθόν έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμφθηκε για να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου