ΤΟΠΙΚΑ

Θύμα κλοπής 34χρονος επαγγελματίας στον Βόλο

θύμα-κλοπής-34χρονος-επαγγελματίας-στο-182478

Νεαρή Βολιώτισσα του απέσπασε συμπληρώματα διατροφής αξίας 50 ευρώ – Κλεπτομανής, φέρεται να δηλώνει η δράστιδα

Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος στο κατάστημα και άρπαξε συμπληρώματα διατροφής, τα έβαλε στην τσάντα της και απομακρύνθηκε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Βολιώτης επαγγελματίας ηλικίας 34 ετών εξοργίστηκε προχθές με την θρασύτατη συμπεριφοράς νεαρής Βολιώτισσας και κατήγγειλε κλοπή στην Αστυνομία.

Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το βιντεοληπτικό υλικό που υπήρχε στην κάμερά του για την κλοπή που σημειώθηκε στο κατάστημά του. Ηξερε τη Βολιώτισσα με το μακρύ χέρι, τον είχε επισκεφτεί και στο παρελθόν στο κατάστημά του.

Είχε πελατεία την ώρα της επίσκεψή της και δεν θέλησε να χαλάσει το καλό κλίμα. Όμως, χθες απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε όλα όσα γνώριζε. Η νεαρή του απέσπασε συμπληρώματα διατροφής αξίας 50 ευρώ.

Ο επαγγελματίας ενημερώθηκε ότι νεαρή έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και με άλλες παρόμοιες πράξεις. Μάλιστα, φέρεται να δηλώνει κλεπτομανής, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται για τις πράξεις της.

«Εχει κλέψει και άλλα πράγματα από μεγάλα εμπορικά καταστήματα αλλά και μικρότερα. Εχει χαστουκίσει υπάλληλο στο παρελθόν που τόλμησε να της ζητήσει εξηγήσεις», λέει ο επαγγελματίας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο 34χρονος τονίζει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. «Είμαστε απροστάτευτοι απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. Η δράστιδα πρέπει να τιμωρηθεί για τις πράξεις της και να αντιληφθεί τις συνέπειές τους. Δεν μπορεί να μπαίνει στα καταστήματα και να συμπεριφέρεται όπως της αρέσει», δήλωσε ακόμη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ερευνά την υπόθεση, ενώ έχει στα χέρια της και το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου