ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο Ευάγγελος Μπακίρης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Αλμυρού

ο-ευάγγελος-μπακίρης-νέος-πρόεδρος-το-205116

Στον Σύλλογο Καταστηματαρχών Ψητοπωλείων, Καφετεριών, Ταβερνών και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Αλμυρού.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ψητοπωλείων, Καφετεριών, Ταβερνών και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Αλμυρού.

Μάλιστα, το νέο διοικητικό συμβούλιο άρχισε ήδη δράση και προτεραιότητά του είναι η προσαρμογή του Συλλόγου στη νέα ψηφιακή εποχή και η ανάπτυξη της εξωστρέφειάς.

Νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο Ευάγγελος Χ. Μπακίρης, ενώ α’ αντιπρόεδρος ο Ανάργυρος Ευ. Κατσιαμπέκης, β’ αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Ευ. Μαρμαγκιώλης, ταμίας ο Βασίλης Σ. Κουτσογιάννης και γραμματέας ο Βασίλειος Αν. Παππάς. Μέλη του Συλλόγου είναι οι Αντώνης Χ. Αυγουλάς, Δημήτρης Κ. Μπραζογούλας και Δημοσθένης Ν. Περπερίδης.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν τα εκλεγμένα μέλη έχουν ως εξής: Ευάγγελος Μπακίρης 38, Βασίλης Παππάς 34, Αναστάσιος Μαρμαγκιώλης 33, Βασίλης Κουτσογιάννης 30, Αργύρης Κατσιαμπέκης 25, Αντώνης Αυγουλάς 12, Δημήτρης Μπραζογούλας 8 και Δημοσθένης Περπερίδης 8 ψήφοι.

Ο Σύλλογος έχει εκπροσώπηση και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Εκλεγμένοι αντιπρόσωποι είναι εκτός από τον κ. Μπακίρη οι Αναστάσιος Μαρμαγκιώλης και Ανάργυρος Κατσιαμπέκης.

«Αρχίζουμε τη δουλειά ώρα», είναι το μήνυμα που μεταφέρει ο νέος πρόεδρος. «Πιο οργανωμένοι και με ανανεωμένο το Διοικητικό Συμβούλιο με νέους ανθρώπους αρχίζουμε αμέσως δράση», τονίζει ο κ. Μπακίρης.

Ο Σύλλογος απέκτησε ήδη δικό του e-mail, ενώ σύντομα θα έχει δική του ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε όλα τα νέα του Συλλόγου να είναι γνωστά σε όλα τα μέλη του.

Παράλληλα ο Σύλλογος ξεκινάεσυναντήσεις με τους τοπικούς φορείς για ζητήματα του κλάδου. «Θα συναντηθούμε με τον δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, αλλά και άλλους φορείς, όπως το Επιμελητήριο Μαγνησίας».

Στις εκλογές την περασμένη Κυριακή ανταποκρίθηκαν 51 από τα 162 μέλη του Συλλόγου, προσέλευση που δεν ήταν ικανοποιητική, όμως πάντοτε στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου υπήρχε μικρή προσέλευση.

Ο κ. Μπακίρης λέει ότι θα γίνουν ενέργειες για τη σύσφιγξη των σχέσεων των επαγγελματιών του κλάδου. «Θα συναντηθούμε και με τους συναδέλφους στους πρώην Δήμους Σούρπης και Πτελεού», προσθέτει.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ξεκινά τη δράση του ανανεωμένο αλλά και με ανθρώπους που έχουν όρεξη και διάθεση να ασχοληθούν με την οργάνωση και τη συσπείρωση του κλάδου. «Ασχολούμουν πάντοτε με τα θέματα του Συλλόγου και στον τοπικό Σύλλογο και στην Ομοσπονδία. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσω καλύτερα για το κοινό όφελος του κλάδου ως νέος πρόεδρος», λέει ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου