ΤΟΠΙΚΑ

Το Crystal οργανώνει πέντε κρουαζιέρες για τους Βολιώτες

το-crystal-οργανώνει-πέντε-κρουαζιέρες-για-τ-213705

Πέντε υπέροχες οχταήμερες κρουαζιέρες θα πραγματοποιήσει για το επιβατικό κοινό του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο Crystal της Celestyal Cruise τον Απρίλιο και τον Μάη.

Για πρώτη φορά μετά από την επιτυχή αναχώρηση του Νοεμβρίου, το κρουαζιερόπλοιο θα ανοίξει τις πόρτες τους για τους Βολιώτες και θα πραγματοποιήσει από Βόλο την εξής κρουαζιέρα: Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο, Πειραιά, Κωνσταντινούπολη (με διανυκτέρευση), Τσανάκκαλε, Βόλος.

Ο ναυτικός πράκτορας Νίκος Βισβίκης ενημερώνει ότι οι προσεγγίσεις θα γίνουν στις 8, 15, 22 και 29 Απριλίου και στις 6 Μαΐου.

Σημειωτέον ότι η αναχώρηση της 15ης Απριλίου θα συμπέσει στην πόλη της Ορθοδοξίας, την Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα.

Οι τιμές κατά άτομο θα είναι 650 ευρώ σε εσωτερική καμπίνα και 770 σε εξωτερική καμπίνα και θα περιλαμβάνει τη διαμονή σε καμπίνα δίκλινη, πληρέστατη διατροφή, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο και περιηγήσεις στο Ηράκλειο και στη Σαντορίνη.

Ωστόσο, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για κρατήσεις μέχρι και την 29η Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό και ναυτικό πράκτορα του Vis Travel κ. Νίκο Βισβίκη στα τηλ: 2421031059 ή 31060.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου