ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη 38χρονου για κλοπή δικύκλου στον Βόλο και πλαστογραφία

καταδίκη-38χρονου-για-κλοπή-δικύκλου-στ-216357

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών

Εκλεψε το μοτοποδήλατο συμπατριώτη του, άλλαξε τον αριθμό πλαισίου και στη συνέχεια κυκλοφορούσε με κλεμμένο όχημα, νομίζοντας ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός.

Σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου παραπέμφθηκε προχθές και δικάστηκε 38χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορούταν για κλοπή μοτοποδηλάτου και για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από την ΟΠΚΕ στην Αγριά στα μέσα του 2015, καθώς σε έλεγχο που προηγήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα που δεν του ανήκε.

Ο 38χρονος είχε κλέψει το δίκυκλο από 50χρονο συμπατριώτη του στον Βόλο. Στη συνέχεια έσβησε τον αριθμό πλαισίου και με πλαστά έγγραφα ανέγραψε άλλο αριθμό.

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε προχθές και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή τριετίας. Κρίθηκε ένοχος για κλοπή και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Οι ισχυρισμοί του ότι δεν είχε καμία σχέση με την κλοπή, ούτε και γνώριζε τίποτα για τη νόθευση εγγράφων δεν έπεισαν το δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είναι αθώος, όμως στη δικογραφία είχαν συγκεντρωθεί όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου