ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη 46χρονου Βολιώτη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

καταδίκη-46χρονου-βολιώτη-για-ενδοοικο-218560

Επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του και τη χτύπησε αλλεπάλληλα στο πρόσωπο. Ενοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 46χρονος Βολιώτης, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Ο 46χρονος φέρεται να προκάλεσε στην εν διαστάσει σύζυγό του τραύματα στο πρόσωπο και να την απείλησε σε οικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Η εισαγγελέας έδρας δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι ο τραυματισμός της παθούσας προκλήθηκε από ατύχημα.

Οι κακώσεις στο πρόσωπο δεν μπορούν να προκληθούν χωρίς πρόθεση, ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας έδρας.

Ζήτησε όμως, απαλλαγή του 46χρονου από τη δεύτερη κατηγορία, της απειλής, λόγω αμφιβολιών, με το σκεπτικό ότι η παθούσα δεν θυμόταν να πει στο δικαστήριο αν ο πρώην σύζυγός της την είχε απειλήσει κατά τη διάρκεια του επίδικου επεισοδίου.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι είναι αθώος και ότι ο τραυματισμός της εν διαστάσει συζύγου του έγινε επειδή ο ίδιος χτύπησε σε τοίχο και σήκωσε τους αγκώνες του. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου