ΤΟΠΙΚΑ

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Βόλου για βιασμό και ληστεία 23χρονος

στο-εδώλιο-του-κακουργιοδικείου-βόλο-218575

Μετά από καταγγελία 19χρονου τον Απρίλιο του 2018 στη Λάρισα

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου θα δικαστεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 23χρονος ημεδαπός, που καταγγέλθηκε για βιασμό και ληστεία από 19χρονο στη Λάρισα.

Ο 23χρονος που μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος, θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και δύο αντίστοιχες πλημμεληματικού.

Συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζει είναι αυτές της ληστείας και του βιασμού και οι πλημμεληματικές της διάθεσης ναρκωτικών ουσιών χωρίς κέρδος και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστική χρήση.

Το κακούργημα είχε προσδιοριστεί να δικαστεί τον Ιανουάριο του 2019 και είχε πάρει αναβολή.

Ο δράστης αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε τον Απρίλιο του 2018 οπότε ο 19χρονος κατήγγειλε τον βιασμό του από τον 23χρονο στο σπίτι του. Σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει, το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα.

Κατά τα καταγγελλόμενα του 19χρονου, ο 23χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι.

Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του.

Οπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε.

Η ιατροδικαστική εξέταση είχε διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης και δεν είχε αποσαφηνίσει πλήρως την υπόθεση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου