ΤΟΠΙΚΑ

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 27χρονο έξω από κατάστημα στον Βόλο

ξυλοκόπησαν-και-λήστεψαν-27χρονο-έξω-απ-244870

Η παιδική φιλία δεν στάθηκε εμπόδιο σε 29χρονο Βολιώτη να επιτεθεί με γροθιές και από κοινού με δεύτερο άτομο να ληστέψει 27χρονο επίσης Βολιώτη, αρπάζοντάς του το ποσό των 30 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθές στις 4 τα ξημερώματα έξω από κεντρικό μπαρ του Βόλου και μετά την καταγγελία η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προχώρησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο, ενώ αναζητούν το δεύτερο άτομο, Αλβανό, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Το θύμα της ληστείας, 27χρονος Βολιώτης, απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι δράστες τον χτύπησαν με γροθιές αλλεπάλληλα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα και να παρουσιάσει συμπτώματα ζάλης.

Ο 27χρονος ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, ο ένας από τους οποίους μάλιστα, όπως κατέθεσε, είναι γνωστός του, παιδικός φίλος.

Δράστες και θύμα φέρονται να συναντήθηκαν στο κατάστημα και μεταξύ τους, άγνωστο για ποιο λόγο, να προέκυψε παρεξήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν εκτός μπαρ για να λύσουν τη διαφορά και στη συνέχεια το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν με την επιστροφή του 27χρονου στο κατάστημα για διασκέδαση.

Ομως, όταν μετά από ώρα ο 27χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει, τότε διαπίστωσε αιφνιδιασμένος ότι οι άλλοι δύο τού είχαν στήσει καρτέρι.

Τον απομόνωσαν σε διπλανό σημείο από το κατάστημα και άρχισαν να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος δέχτηκε χτυπήματα τόσο από τον 29χρονο, όσο και από το δεύτερο άτομο.

Στη συνέχεια ο Αλβανός με την απειλή αντικειμένου, που έκρυβε κάτω από την μπλούζα του, τον προέτρεψε επιτακτικά να του δώσει ό,τι είχε επάνω του και με τη βία τού απέσπασε το ποσό των 30 ευρώ και τη θήκη με τον καπνό του.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί για την πράξη του στον ανακριτή Βόλου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στη ληστεία και να υποστηρίζει ότι το δεύτερο άτομο είναι ο δράστης. Δεν γνωρίζει, όμως, περισσότερα στοιχεία για εκείνον, αν και ήταν μαζί.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου