ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτό τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή το Χιονοδρομικό Πηλίου

ανοιχτό-τουλάχιστον-μέχρι-την-κυριακ-251095

Πλήθος επισκεπτών με το «καλημέρα» του 2020

Πλημμύρισε από κόσμο ανήμερα την Πρωτοχρονιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Δεκάδες πολίτες θέλησαν να χαρούν το χιόνι, να κάνουν σκι και snowboard, αλλά και να απολαύσουν το καφέ με λευκό τοπίο στις καφετέριες του Χιονοδρομικού.

Η αυξημένη κίνηση συνεχίστηκε και χθες και πολλαπλασιάστηκε με εκατοντάδες πολίτες να περνούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. To Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου θα είναι σε λειτουργία τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τις επόμενες ημέρες.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της «Κενταύρων Ορος» Γρηγόρης Ιγγλέσης δήλωσε ικανοποιημένος από την κίνηση και τον κόσμο που απολάμβανε το σκι, αλλά και το χιονισμένο τοπίο.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο χάρηκαν πολλοί Βολιώτες, αλλά και επισκέπτες της πόλης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ χθες ήταν ιδιαίτερα αισθητή και η παρουσία πολλών μελών του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

Η πιο μεγάλη ικανοποίηση για τον κ. Ιγγλέση και τον κόσμο του Χιονοδρομικού ήταν ότι οι επισκέπτες αποχώρησαν ενθουσιασμένοι από τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και βέβαια εντυπωσιασμένοι από το μαγευτικό τοπίο.

Να επισημανθεί ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και για την κίνηση των οχημάτων δεν απαιτούνται αλυσίδες. Η «Κενταύρων Ορος» θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να μείνει όσες περισσότερες μέρες γίνεται ανοιχτό.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6983508507.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου