ΑΛΜΥΡΟΣ

Σταμάτησαν οι έρευνες για τη Μαριάννα Κοντούλη

σταμάτησαν-οι-έρευνες-για-τη-μαριάννα-261275

Κανένα αποτέλεσμα από τις εκσκαφές στο ξωκλήσι

Σταμάτησαν χθες οι έρευνες σε ξωκλήσι στην Αμαλιάπολη για τον εντοπισμό της 70χρονης καθηγήτριας μπαλέτου Μαριάννας Ενριέττας Κοντούλη, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2002.

Τα συνεργεία της Αστυνομίας δεν κλήθηκαν τελικά για συνδρομή στο έργο του ανακριτή και του εισαγγελέα, που ήταν επικεφαλής των ερευνών.

Αναμενόταν η συνέχιση της εισαγγελικής έρευνας με ειδικό μηχάνημα, αλλά τελικά οι αστυνομικοί έδωσαν τα κλειδιά σε υπάλληλο του ιδιοκτήτη του ιδιωτικού χώρου.

Από τα μέχρις στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα για τον εντοπισμό της αγνοούμενης.

Ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου προσανατολίζεται τώρα να απευθυνθεί στην Εισαγγελία Βόλου και να ζητήσει να πληροφορηθεί ποιος φορέας θα αναλάβει την αποκατάσταση του χώρου.

Ο δικηγόρος του Μιχάλης Βασιλικός δήλωσε: «Δεν βρέθηκε τίποτα απολύτως. Ομως, χαιρόμαστε που ολοκληρώθηκαν οι έρευνες και γι’ αυτό διευκολύναμε με κάθε τρόπο τη διενέργειά τους, ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία. Εμείς προτιθέμεθα τη Δευτέρα να ενημερωθούμε ποιος θα επιδιορθώσει τις ζημιές. Ολόκληρος ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας καταστράφηκε, καθώς διανοίχτηκε τάφρος».

Η Μαριάννα Κοντούλη διατηρούσε σχολή χορού στην Κηφισιά όπου και έμενε μόνη της. Πριν χαθεί είχε απομονωθεί από συγγενείς και φίλους και είχε μετακομίσει στην Αμαλιάπολη Βόλου, στο εξοχικό της. Από τότε είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για το πού μπορεί να βρίσκεται. Το 2013 είχαν γίνει έρευνες σε πηγάδι στη Αμαλιάπολη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου