ΑΛΜΥΡΟΣ

Με ειδικό μηχάνημα οι εκσκαφές για την αγνοούμενη Κοντούλη

με-ειδικό-μηχάνημα-οι-εκσκαφές-για-την-263260

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει αποτέλεσμα

Με ειδικό μηχάνημα, που σκανάρει ό,τι υπάρχει κάτω από το χώμα, θα συνεχιστούν σήμερα οι έρευνες σε ιδιωτικό ξωκλήσι στην Αμαλιάπολη για τον εντοπισμό της 70χρονης μπαλαρίνας και καθηγήτριας μπαλέτου Μαριάννας Ενριέττας Κοντούλη, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2002.

Με επικεφαλής τον ανακριτή Βόλου και παρουσία εισαγγελέα και Αστυνομίας άνδρες της ΕΜΑΚ σκάβουν στους εσωτερικούς χώρους του ξωκλησιού, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου είναι υπό πλήρη εξέλιξη και οι εκσκαφές θα συνεχιστούν και σήμερα. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται οι άνδρες της ΕΜΑΚ να χρησιμοποιήσουν ειδικό μηχάνημα, το οποίο σκανάρει ό,τι υπάρχει κάτω από το χώμα.

Μέχρι χθες είχε ήδη σκαφτεί όλο το δάπεδο του ξωκλησιού μέχρι 70 πόντους κάτω από το έδαφος.

Οπως είναι γνωστό, αφορμή για τις έρευνες αποτέλεσε πληροφορία ότι στον εν λόγω χώρο βρίσκεται θαμμένη η 70χρονη αγνοούμενη.

Επιχείρηση τέτοιου μεγέθους για τον εντοπισμό της εύπορης καθηγήτριας μπαλέτου είχε πραγματοποιηθεί και το 2013 σε πηγάδι στην Αμαλιάπολη με επίσης ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Οι αρχές είχαν εντοπίσει εκεί οστά, τα οποία όμως δεν ανήκαν σε άνθρωπο, αλλά σε ζώο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου