ΤΟΠΙΚΑ

Ενέργειες για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 37χρονου Βολιώτη

ενέργειες-για-άρση-του-τηλεφωνικού-απ-271165

Ακαρπες απέβησαν οι ως τώρα έρευνες της Αστυνομίας και των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για τον εντοπισμό του 37χρονου Βολιώτη Ηλία Πινακά, η τύχη του οποίου αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα, καθώς δεν επέστρεψε στο σπίτι του μετά από την εργασία του σε κατάστημα στο Old City.

Οι εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου συνεχίστηκαν και χθες, όμως δεν προέκυψαν στοιχεία πού βρίσκεται.

Αστυνομικοί και εθελοντές ερευνούσαν όλη την περιοχή σε ακτίνα 16 χιλιομέτρων από κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Σέσκλο απ’ όπου σε κάποια στιγμή δόθηκε σήμα ότι το κινητό τηλέφωνο του σεκιουριτά τέθηκε σε λειτουργία.

Αναζητούσαν τον αγνοούμενο ακόμη και σε χωματόδρομους σε εκτεταμένη περιοχή, σε Κάπουρνα, Γλαφυρές, Βελεστίνο, Σέσκλο, Διμήνι.

Παράλληλα, γίνονται ενέργειες για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 37χρονου, με την πιθανότητα να προκύψει νεότερο δεδομένο από συνομιλία του στο τηλέφωνο.

Ο Ηλίας Πινακάς έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι και η οικογένειά του ανησυχεί ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Ο 37χρονος Βολιώτης έφυγε από την εργασία του στις 2 το μεσημέρι με το αυτοκίνητό του ένα Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377, ενώ φορούσε τη στολή σεκιούριτι και συγκεκριμένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Δεν γύρισε όμως ποτέ στο σπίτι του.

Για τον αγνοούμενο σεκιουριτά εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης μέσω της γραμμής ζωής Silver Alert.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου