ΤΟΠΙΚΑ

Ακαρπες οι έρευνες για τον 37χρονο Βολιώτη

ακαρπες-οι-έρευνες-για-τον-37χρονο-βολιώ-272420

Αναζήτηση σε Κάπουρνα, Γλαφυρές, Βελεστίνο, Σέσκλο, Διμήνι

Δεν έχουν μέχρι και σήμερα αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου Βολιώτη Ηλία Πινακά, η τύχη του οποίου αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν ο αγνοούμενος έφυγε από την εργασία του σε κατάστημα του Old City, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, συνδράμοντας στο έργο της Αστυνομίας, συνέχιζαν και για δεύτερη μέρα τις έρευνες, χτενίζοντας περιοχή σε ακτίνα 16 χιλιομέτρων από κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Σέσκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ μέσω της κεραίας δόθηκε σήμα ότι τέθηκε σε λειτουργία το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου, ύστερα όμως το σήμα χάθηκε και πάλι.

Ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης Ηλιόπουλος είπε ότι οι έρευνες συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση σε Κάπουρνα, Γλαφυρές, Βελεστίνο, Σέσκλο και Διμήνι.

Οι εθελοντές δεν βρήκαν ίχνος ζωής του 37χρονου, ενώ ούτε και η οικογένεια έχει κάποιο νέο από τον αγνοούμενο Βολιώτη και φοβάται μήπως κάτι κακό του συνέβη.

Ο 37χρονος Βολιώτης έφυγε από την εργασία του στις 2 το μεσημέρι με το αυτοκίνητό του, Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377, ενώ φορούσε τη στολή σεκιούριτι και συγκεκριμένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Συνάδελφοί του ενημέρωσαν τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ότι φαινόταν να είναι καλά, καθώς πριν την αποχώρησή του μιλούσαν για τους αγώνες και υπήρχε ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία.

Η οικογένεια του 37χρονου έκανε έρευνες και στον τόπο καταγωγής του αγνοούμενου στον Αγιο Ιωάννη Κισσού, αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Παρακαλεί οποιονδήποτε αντιληφθεί το παραμικρό να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Για τον αγνοούμενο σεκιουριτά εκδόθηκε χθες ανακοίνωση εξαφάνισης μέσω της γραμμής ζωής Silver Alert.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου