Επιστρέφει στη φυλακή ο «Κάμελ» με διάταξη του εισαγγελέα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-10, 18:56:56
Επιστρέφει στη φυλακή ο «Κάμελ» με διάταξη του εισαγγελέα

Παραβίασε τους όρους, που του επιβλήθηκαν μετά την αποφυλάκισή του

 

Στις φυλακές επιστρέφει ο 36χρονος ημεδαπός, γνωστός στον Βόλο ως «Κάμελ», που πριν από μερικά χρόνια απειλούσε να αυτοκτονήσει από ταράτσες δημοσίων υπηρεσιών, ενώ ανά τακτά διαστήματα απασχολεί και με επιθέσεις με βενζίνη κατά γυναικών.

Ο «Κάμελ», ο οποίος δηλώνει άστεγος και το διάστημα που κυκλοφορούσε ελεύθερος ήταν στους δρόμους, καθώς δεν έχει οικογενειακό περιβάλλον για να του συμπαρασταθεί, ούτε και η Πολιτεία τού παρείχε ασφαλές καταφύγιο, δεν κατάφερε να τηρήσει τους όρους, που του είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς σε βάρος του εκδόθηκε διάταξη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία ανακλήθηκε η υφ’ όρο απόλυση που του είχε χορηγηθεί.

Οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και στη συνέχεια στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι εννέα μήνες και εφτά ημέρες από ποινή δεκαοχτώ μηνών που του επιβλήθηκε με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Το διάστημα που ήταν ελεύθερος παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισης που του είχαν επιβληθεί, όπως ήταν η εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ο 36χρονος θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του για την επίθεση που διέπραξε τον Ιούλιο του 2018 σε βάρος 21χρονης Βολιώτισσας στη Νέα Ιωνία, την οποία είχε περιλούσει με βενζίνη.

Στο δικαστήριο που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο η παθούσα είχε ενημερώσει ότι από την επίθεση είχε ερεθιστεί το δέρμα στο πρόσωπό της και αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όρασή τη που επιλύθηκε με σταγόνες μετά από οδηγίες γιατρού. Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή.

Ομως στο διάστημα που ήταν ελεύθερος ο «Κάμελ» απασχόλησε και πάλι τις αστυνομικές αρχές, όταν στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου επιτέθηκε σε 45χρονη στη συνοικία Πέτρου και Παύλου και της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο.

Τότε είχε διαταχθεί να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά η Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου είχε αποφασίσει ότι δεν χρήζει ψυχιατρικού εγκλεισμού, αλλά έχει πρόβλημα εθισμού σε ουσίες. Μετά την ψυχιατρική εξέταση η Αστυνομία είχε αντιμετωπίσει τις συμπεριφορές του ως αντικοινωνικές, καθώς εναντίον του δεν εκκρεμούσε μήνυση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=