ΤΟΠΙΚΑ

Η Αστυνομία βράβευσε τους «Μύλους Λούλη» για τη σημαντική δωρεά

η-αστυνομία-βράβευσε-τους-μύλους-λού-287708

Σεμνή τελετή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αγιασμός στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου

Με την επίδοση τιμητικής πλακέτας και την προσφορά εικόνας της Γεννήσεως του Θεανθρώπου τιμήθηκε χθες από τον διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλη Καραΐσκο ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Μύλοι Λούλη» Νίκος Λούλης για τη δωρεά του στην τοπική Αστυνομία οχήματος 4Χ4.

Το όχημα διατέθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές και μεγάλες επιτυχίες και τώρα οι αστυνομικοί θα μπορούν να επιχειρούν ταχύτατα ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Μαγνησίας.

Στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου τελέστηκε αγιασμός, ενώ ακολούθησε σεμνή τελετή βράβευσης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Λούλης επισήμανε ότι «είναι καθήκον μας να στηρίζουμε τα Σώματα Ασφαλείας για να παράγουν το τρομερό και δύσκολο έργο, που επιτελούν με εξαιρετικά μειωμένους προϋπολογισμούς».

«Εμείς, ως «Μύλοι Λούλη» και ως οικογένεια Λούλη, ήμασταν πάντοτε δίπλα στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας όλα τα χρόνια και της κρίσης, αλλά και προ της κρίσης».

Ο ίδιος επισήμανε: «Θεωρούμε την εταιρεία μας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Μόνο αν η κοινωνία έχει αειφορία και ευπορία θα μπορούμε και εμείς να επιβιώνουμε και να αναπτυσσόμαστε. Η κοινωνική ευθύνη για εμάς δεν είναι απλά τίτλος περιοδικού ή δήλωση στο website μας, αλλά είναι τρόπος ζωής του καθετί που κάνουμε».

«Είναι καθήκον μας να στηρίζουμε. Ο,τι δίνουμε στην κοινωνία το εισπράττουμε ως εταιρεία, ως άνθρωποι. Πάνω απ’ όλα ζούμε σε αυτές τις κοινωνίες. Οταν κοιμόμαστε πιο ασφαλείς όλοι μας είναι προς όφελος όλων», πρόσθεσε ακόμη.

«Είναι εξαιρετική μέρα για την τοπική Αστυνομία. Εχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στο αστυνομικό μέγαρο τον Νίκο Λούλη, που είναι πρόεδρος του Δ.Σ. των «Μύλων Λούλη» και να μας κομίζει εξαιρετική δωρεά. Ενα καινούργιο αυτοκίνητο 4Χ4, που θα διατεθεί για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ, ομάδας που κινείται σε όλη την ηπειρωτική Μαγνησία με εξαιρετικά αποτελέσματα», επισήμανε από την πλευρά του ο διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκος.

Ο ίδιος τόνισε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «Μύλοι Λούλη» στέκονται στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι η δεύτερη φορά. Εχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και στήριξη».

«Οπως είπε και ο κ. Λούλης ό,τι κάνεις για την κοινωνία γυρίζει πίσω σε εσένα. Ετσι και αυτό το όχημα θα το χρησιμοποιεί η Αστυνομία για να είμαστε πιο ασφαλείς, να φθάνουν οι αστυνομικοί πιο γρήγορα στο πιο απομακρυσμένο σημείο του Νομού. Να τον ευχαριστήσω άλλη μία φορά», πρόσθεσε ακόμη, υποδεχόμενος τον κ. Λούλη με αισθήματα ευγνωμοσύνης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου