ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε όπλο στο καμένο αυτοκίνητο στα Πλατανίδια

βρέθηκε-όπλο-στο-καμένο-αυτοκίνητο-στ-372755

Το πόρισμα της νεκροψίας αναμένουν οι αρχές

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από την περαιτέρω έρευνα για την αυτοκτονία του 61χρονου στα Πλατανίδια προχθές Κυριακή τα ξημερώματα, καθώς η Αστυνομία εντόπισε και όπλο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο σημειώθηκε το φρικτό περιστατικό.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα στο ολοσχερώς καταστραμμένο από φωτιά αυτοκίνητό του απανθρακωμένος από έναν αλλοδαπό εργάτη, που ενημέρωσε τις αρχές.

Η ταυτοποίηση της σορού αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Από την πορεία της προανάκρισης η Αστυνομία διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον 61χρονο από την πινακίδα του αυτοκινήτου, όμως συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη ταυτοποίηση.

Ολα τα άλλα αντικείμενα εντός του ΙΧ έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και οι δύο ελιές δίπλα από το αυτοκίνητο που «κάπνιζαν» μαρτυρούσαν τις στιγμές φρίκης.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο άτυχος άνδρας έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του προκειμένου να θέσει τέρμα στη ζωή του σε μία στιγμή απελπισίας.

Ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Εβγαζε με δυσκολία το μεροκάματο και το καλοκαίρι έλεγε ότι θα φύγει για τη Γερμανία.

Οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του και όπλο, τοποθετημένο στο πίσω μέρος του ΙΧ.

Στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, αναμένεται να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

Αραγε έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε;

Η Αστυνομία πάντως έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αγνωστο για ποιο λόγο και με ποιον τρόπο ακριβώς ο αυτόχειρας έβαλε αιφνίδια τέρμα στη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Το περιστατικό εκτιμάται ότι σημειώθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα προχθές Κυριακή. Τότε τα πάντα στο αυτοκίνητο καταστράφηκαν. Ο 61χρονος δεν ήθελε να αφήσει πίσω του τίποτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών ελήφθη κάθε χρήσιμο στοιχείο από τη Σήμανση και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών στη Λάρισα. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου