ΤΟΠΙΚΑ

Πήρε εξιτήριο ο υπάλληλος, θύμα ληστείας σε εταιρεία Βολιώτη

πήρε-εξιτήριο-ο-υπάλληλος-θύμα-ληστεί-388071

Ολες αυτές τις μέρες μετά την άγρια επίθεση παρέμενε νοσηλευόμενος στο Ιπποκράτειο

Εξιτήριο έλαβε από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο ο 50χρονος σεκιουριτάς της μεταφορικής εταιρείας του γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία Ζήση Ντελόπουλου, που έπεσε θύμα άγριας ληστείας την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Ο υπάλληλος security παρέμενε στο Νοσοκομείο νοσηλευόμενος μέχρι προχθές και μετά από πολυήμερη θεραπεία κατάφερε να επιστρέψει το σπίτι του, ενώ θα επισκέπτεται τακτικά τους γιατρούς το επόμενο διάστημα για την περιποίηση των τραυμάτων του.

Στο Νοσοκομείο υποβλήθηκε σε ράμματα στο κεφάλι, ενώ φέρει χτυπήματα και στα ζυγωματικά, τη μύτη και τα μάτια.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται υπό πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας οι δράστες, που έσπασαν με βαριοπούλες τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους τον υπάλληλο είναι πέντε.

Η Αστυνομία μελετά μεθοδικά τα στοιχεία της εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με λοστούς τον 50χρονο, τον οποίο χτυπούσαν με πρωτοφανή μανία.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα.

Πέντε άτομα φορώντας κουκούλες σκαρφάλωσαν στα γραφεία του πρώτου ορόφου της εταιρείας και στη συνέχεια έσπασαν τις τζαμαρίες με σφυρί και εισέβαλαν στο εσωτερικό του χώρου.

Οι δράστες έψαξαν όλα τα γραφεία, έβγαλαν όλα τα αντικείμενα έξω και τελικά άρπαξαν ένα κινητό, έναν υπολογιστή και το ποσό των 500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, οι θρασύτατοι κακοποιοί επέστρεψαν μετά από 20 λεπτά και με απύθμενη αγριότητα έσπασαν με βαριοπούλες τα κάγκελα του ισογείου για να μπουν ξανά στα γραφεία και άρχισαν να καταστρέφουν τα πάντα, τους υπολογιστές, τα γραφεία, τους τοίχους.

Ομως, ήδη είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και ο φύλακας έφθανε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του με αναμμένο φάρο, έχοντας ειδοποιήσει το κέντρο security και την Αστυνομία.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν τότε σε ΙΧ για να διαφύγουν, όμως επειδή ο φύλακας τούς είχε χαλάσει τα σχέδια κατά την απομάκρυνσή τους τον εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους πετώντας τον στο οδόστρωμα σε απόσταση τριών μέτρων από το αρχικό σημείο όπου βρισκόταν και στη συνέχεια κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και πριν εξαφανίσουν τα ίχνη τους άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος στο κεφάλι.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου