ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η νύχτα στην εμπορική αγορά Βόλου θα είναι «Λευκή»…

σήμερα-η-νύχτα-στην-εμπορική-αγορά-βόλ-394131

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – Οι εκδηλώσεις

Ρυθμίστηκε και η παραμικρή λεπτομέρεια, μετά την έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» απόψε Παρασκευή 30 Αυγούστου στην εμπορική αγορά.

Στην αγορά του Βόλου τα καταστήματα θα παραμείνουν απόψε ανοιχτά και μετά τις 9 το βράδυ και τους επισκέπτες θα περιμένει πληθώρα ευχάριστων εκπλήξεων. Η αγορά γιορτάζει και προχωρά σε μεγάλες προσφορές, ενώ στο εμπορικό κέντρο διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην πλατεία Πανεπιστημίου θα διοργανωθούν γευστική δοκιμή από το ΙΕΚ Γιάτσος στις 20:30, συναυλία από την AppARTia στο διάστημα 21:45 – 00:00, γευστική δοκιμή από τη σχολή Le Gourmet στις 22:00.

Παράλληλα, πληθώρα συναυλιών θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δημητριάδος & Λώρη 21:00 ΕΚΕΙΝΕΣ & ΑΥΤΟΣ, Ερμού & Τοπάλη 20:30 ΠΑΛΣΑΡ,

Σπ. Σπυρίδη & Σωκράτους 20: 30 PIANO STORIES, Δημητριάδος & Αγίου Νικολάου 21:00 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, 28ης Οκτωβρίου & Δον Δαλεζίου 20:30 VOLO DER NO, Ερμού & Ροζού 20:30 CASSETTE & RAFAELLA PIGNATARO.

Ακόμη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει live cooking by Σπυριδούλα στην Αντωνοπούλου & Σωκράτους στις 20:00, help planet – face painting & φωτογραφία στην Κονταράτου & Ογλ από το ΙΕΚ Γιάτσος στις 20:30, bodypainting στην Γκλαβάνη & Κονταράτου από τη σχολή Βούλγαρη στις 21:00 και food festival studio ομορφιάς & faice painting στην Ερμού & Αγ. Νικολάου από το ΙΕΚ Δήμητρα στις 20:00.

Τέλος, στην Κ. Καρτάλη, μεταξύ Σωκράτους & 28ης Οκτωβρίου, διοργανώνεται πάρτι στις 20:00 από τον dj Dimitris Iatropoulo, ενώ στην Γκλαβάνη, Ερμού & Δημητριάδος, στις 20:00 διοργανώνεται συναυλία από την ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, στην Κουμουνδούρου & Κονταράτου στις 21:00 cocktail festival από τα καταστήματα Groove, Grappa, Entra & Novel και στην Κουμουνδούρου, μεταξύ Ερμού & Δημητριάδος στις 21:00 μακιγιάζ από τη σχολή BE PRO.

Λευκή νύχτα και στην εστίαση

Τη «Λευκή Νύχτα» στην αγορά στηρίζει και ο χώρος της εστίασης που σήμερα θα προσφέρει στους θαμώνες των καταστημάτων ειδικές εκπτώσεις στα προσφερόμενα είδη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί happening στην Κουμουνδούρου, σε συνεργασία τεσσάρων μαγαζιών.

Grooove, Grappa, Novel, Entra, συναντώνται στον «σταυρό» στην Κουμουνδούρου με Κονταράτου στις 8 το βράδυ για το «Booze on wheels» ή αλλιώς «ποτό στις ρόδες», που θα περιλαμβάνει ξεχωριστά κοκτέιλ, street food ενώ ιδιαίτερη νότα θα δώσουν τρεις dj’s που θα παίξουν μουσική από δίσκους βινυλίου.

«Καλεσμένοι» των τεσσάρων καταστημάτων της Κουμουνδούρου θα είναι τέσσερα βραβευμένα καταστήματα απ’ όλη την Ελλάδα, το Kubrick-Pure Social Club από τη Λάρισα, το @the garden από το Ηράκλειο, το Abbey Kitchen Bar από την Πάτρα και το VOGATSIKOU 3 από τη Θεσσαλονίκη, κάθε ένα από τα οποία θα προσφέρει σε τροχήλατο μπαρ και ένα ξεχωριστό κοκτέηλ σε προνομιακή τιμή. Παράλληλα θα στηθεί και πάγκος με street food επιμελημένο από τους Greg Chelmis και Nikon Vasilios Antonarakos.

Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά θα δώσει η μουσική. Θα στηθεί stage επί της Κουμουνδούρου και κόντρα στην «ισοπεδωτική» εξέλιξη της τεχνολογίας, τρεις dj’s του Βόλου, οι Δημήτρης Νίκου, Χρήστος Καραγκούνης και Argy, θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν παίζοντας αγαπημένη μουσική όπως παλιά: από πικ-απ με δίσκους βινυλίου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου