ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκόπελο το περασμένο τριήμερο η Οικονομική Αστυνομία

στη-σκόπελο-το-περασμένο-τριήμερο-η-οι-396919

Βεβαίωσε δύο παραβάσεις σε καφέ μπαρ και ουζερί

Στις Β. Σποράδες βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχους στη Σκόπελο για τήρηση τόσο της ασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας, όσο και της φορολογικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους ελέγχους διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις σε καφέ μπαρ που παρέβαινε τους κανόνες της ασφαλιστικής νομοθεσίας και σε καφέ ουζερί που δεν είχε εγκαταστημένο τερματικό μηχάνημα POS.

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζει τους στοχευμένους ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, στο ίδιο διάστημα στο τριήμερο από 23 έως προχθές Κυριακή 25 Αυγούστου κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Αίγινα Αττικής και τη Σκόπελο Β. Σποράδων.

Ελέγχθηκαν συνολικά 13 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διαπιστώθηκαν 5 παραβάσεις από τις οποίες μία φορολογικής νομοθεσίας, 3 ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας και μία για υποχρέωση αποδοχής μέσων πληρωμής με κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου