ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρεμιέρα για το παζάρι Αλμυρού

πρεμιέρα-για-το-παζάρι-αλμυρού-401065

Ρυθμίστηκε και η παραμικρή λεπτομέρεια για την άρτια διοργάνωση

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Αλμυρού, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού ρύθμισε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, οι επισκέπτες του παζαριού να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην εμποροπανήγυρη συμμετέχουν πάνω από 250 επαγγελματίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει πληρότητα ύψους 95%. Εμποροι από ολόκληρη την Ελλάδα, από Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καλαμάτα, Κρήτη και Γιάννενα θα εκθέσουν τα εμπορεύματά τους στα περίπτερα του παζαριού.

Παράλληλα το «παρών» θα δίνουν και πολλοί επαγγελματίες της εστίασης για την αναψυχή των επισκεπτών.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού προχώρησε χθες σε πρόβα για τη λειτουργία του παζαριού και η εμποροπανήγυρη λειτούργησε άψογα. Εξάλλου το προηγούμενο διάστημα η δημοτική αρχή μερίμνησε και ολοκλήρωσε έγκαιρα όλες τις διαδικασίες για τους διαγωνισμούς για την εγκατάσταση του λούνα παρκ και τις ηλεκτρομηχανολογική στήριξη.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού διαθέτει εμπειρία από την πολυετή διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή και μέσο προβολής της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα έσοδα από το παζάρι δίνουν μεγάλη οικονομική ανάσα στον Δήμο Αλμυρού σε μέρες κρίσης αφού ετησίως ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, όμως το σημαντικότερο πλεονέκτημά τους είναι σαφώς η προβολή.

Για την επιτυχή διοργάνωση της εμποροπανήγυρης και τη λήψη μέτρων ασφαλείας η δημοτική αρχή έχει επικοινωνήσει και βρίσκεται σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τα κυκλοφοριακά μέτρα και την επιτήρηση του χώρου καθώς επίσης και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα για παν ενδεχόμενο.

Το παζάρι θα λειτουργεί από σήμερα πρωί – βράδυ για να υποδέχεται τους επισκέπτες και υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου