ΤΟΠΙΚΑ

Συμμετοχή Δήμου Βόλου σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις

συμμετοχή-δήμου-βόλου-σε-τέσσερις-του-438959

Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις θα συμμετάσχει η δημοτική αρχή Βόλου στο β’ εξάμηνο του 2019 με στόχο την τόνωση του τουριστικού προφίλ της πόλης.

Με κονδύλι 39.000 ευρώ η δημοτική αρχή σχεδιάζει να πάρει μέρος στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM στο διάστημα 4 – 6 Νοεμβρίου, στην τουριστική έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Αθήνας Greek Panorama 14 – 16 Νοεμβρίου, στη διεθνή τουριστική έκθεση στη Βαρσοβία από 21 έως 23 Νοεμβρίου και στην τουριστική έκθεση της Αθήνας 6η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2019», στο διάστημα 6 – 8 Δεκεμβρίου.

Το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα.

Η ημερήσια διάταξη του συμβουλίου

Το Σώμα καλείται να αποφασίσει για την παραχώρηση των κεντρικών πλατειών Δράκειας, Διμηνίου και Αγ. Βλασίου για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την ανάθεση της οργανωτικής ευθύνης της διεθνούς συνάντησης αθλητών στίβου στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί ακόμη να συζητήσει δεκαεννέα θέματα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, τις δαπάνες για διάφορες εκδηλώσεις και την εκμίσθωση δημοτικών καταστημάτων και χώρων στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή.

Μεταξύ άλλων θα συζητήσει για αιτήματα παράτασης μισθώσεων όπως της μίσθωσης του δημοτικού καταστήματος «Ισαλος» στον Αναυρο.

Η παράταση προτείνεται από τον μισθωτή να είναι δωδεκαετής με μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 3.250 ευρώ.

Το Σώμα θα κληθεί ακόμη να ορίσει τα μέλη επιτροπών παρακολούθησης έργων, να τροποποιήσει το τεχνικό πρόγραμμα, να εγκρίνει πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής υπηρεσιών και έργων.

Στα αντικείμενα συζήτησης συγκαταλέγεται και η παράταση της προθεσμίας έργων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ακόμη στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται τα θέματα των Διευθύνσεων Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρασίνου, Καθαριότητας και των Νομικών Προσώπων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου