ΤΟΠΙΚΑ

Κλείδωσε ηλικιωμένη στην κουζίνα για να την κλέψει

κλείδωσε-ηλικιωμένη-στην-κουζίνα-για-470950

Χειροπέδες σε 36χρονο Βολιώτη διαρρήκτη

Σε απίστευτες ενέργειες προχώρησε προχθές ένας 36χρονος Βολιώτης διαρρήκτης με στόχο να κλέψει αντικείμενα αξίας από μονοκατοικία στο Βόλο στις 8.50 το βράδυ.

Προκειμένου να δράσει ανενόχλητος δεν δίστασε να κλειδώσει την υπερήλικα ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, μία 90χρονη Βολιώτισσα, στην κουζίνα του σπιτιού της χωρίς να φοβηθεί για την υγεία της.

Ομως ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη. Το σχέδιο του 36χρονου διαρρήκτη «ναυάγησε» με απανωτές κακοτυχίες. Ο «ποντικός» έγινε αντιληπτός από την κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας που εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι, αλλά και από μία αστυνομικό τουΤμήματος Βορείου Πηλίου που τον παρακολούθησε διακριτικά, ενώ εκείνος τρεπόταν σε φυγή κακήν κακώς. Η σύλληψη του θρασύτατου διαρρήκτηήταν πλέον θέμα χρόνου. Σε λίγη ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ακινητοποιούσαν τον κλέφτη και του περνούσαν χειροπέδες πριν προλάβει να απομακρυνθεί από τον τόπο δράσης του. Ο 36χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Εξάλλου, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης την ίδια μέρα στις 5.30 το πρωί είχε διαπράξει άλλη μία κλοπή.

Ο κλέφτης είχε παραβιάσει μονοκατοικία στον Βόλο από την οποία είχε αρπάξει έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που ανήκει σε 24χρονη ενώ εκείνη και η οικογένειά της βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και κοιμόντουσαν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου