Ελεύθερη με εγγύηση 3.000 ευρώ η 35χρονη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-13, 11:15:59
Ελεύθερη με εγγύηση 3.000 ευρώ η 35χρονη

Κοινοποίησε φωτογραφικό υλικό του πρώην συντρόφου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την κακοποίησε ο πρώην σύντροφός της και δεν της συμπαραστάθηκε σε περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε απολογούμενη στον ανακριτή Βόλου η 35χρονη, που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για παραβίαση του νόμου περί ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η 35χρονη είχε κοινοποιήσει μηνύματα και φωτογραφικό υλικό 64χρονου Αθηναίου στους συγγενείς του, στη σύντροφό του και στο εργασιακό του περιβάλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του νόμου περί προστασίας ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που στόχο είχε ακόμη και τη βλάβη τρίτων, η οποία τιμωρείται με κάθειρξη έως και δέκα ετών.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης προχθές κρατήθηκε και χθες το μεσημέρι συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις της.

Απολογούμενη στον ανακριτή η 35χρονη φέρεται να αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που είχε με τον 64χρονο Αθηναίο προκειμένου να δικαιολογήσει τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην εκδίκηση.

Μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ και τον όρο εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Κ.Μ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=