ΤΟΠΙΚΑ

Διέρρευσε φωτογραφικό υλικό του πρώην της

διέρρευσε-φωτογραφικό-υλικό-του-πρώη-476271

Χειροπέδες σε 35χρονη Βολιώτισσα και ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Και τι δεν έκανε 35χρονη Βολιώτισσα προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της, έναν 64χρονο Αθηναίο εργαζόμενο σε περιοδικό ειδικού τύπου, όταν η σχέση τους διακόπηκε.

Η 35χρονη, η οποία συνελήφθη προχθές στη Λάρισα όπου εργάζεται, έστελνε μηνύματα και φωτογραφικό υλικό που περιείχαν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στους συγγενείς του 64χρονου Αθηναίου, αλλά και στην σύντροφό του, ακόμη και στην εργασία από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εναντίον της η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του Νόμου περί προστασίας ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που στόχο είχε ακόμη και τη βλάβη τρίτων αφού ο τρόπος με τον οποίο συνέβη είχε απώτερο σκοπό να προσβάλλει και τους συναδέλφους του 64χρονου και την εταιρεία του.

Επιπλέον άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη της οικογενειακής τάξης και για απειλή κατ’ εξακολούθηση, κατηγορίες που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Χειροπέδες πέρασαν προχθές στις 8.30 το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε μία 35χρονη Βολιώτισσα.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τη γυναίκα και τη συνέλαβαν στις 8.30 το βράδυ μετά από καταγγελία του 64χρονου Αθηναίου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ζωή του 64χρονου είχε εξελιχθεί σε εφιάλτη εδώ και δύο εβδομάδες. Όλο αυτό το διάστημα η 35χρονη διέρρεε τα προσωπικά του δεδομένα στον οικογενειακό του κύκλο, τη σύντροφό του αλλά και την εργασία του και δεν σταματούσε παρά τις παροτρύνσεις να συνετιστεί.

Αφού είδε και απόειδε ο 64χρονος απευθύνθηκε τελικά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το μένος της 35χρονης για εκδίκηση ήταν τέτοιο που δεν έλεγε να καταλαγιάσει.

Η 35χρονη διατηρούσε σχέση με τον 64χρονο Αθηναίο και όταν η σχέση τους διακόπηκε και για διάστημα από τις 28 Μαΐου έως και τις 10 Ιουνίου οπότε και συνελήφθη έστελνε απειλητικά μηνύματα στον πρώην σύντροφό της και στη συνέχεια κοινοποίησε και φωτογραφικό του υλικό.

Μάλιστα, διαρρέοντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα η 35χρονη δεν αρκέστηκε να χρησιμοποιήσει μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά θέλοντας να τον καταστρέψει έστειλε το ίδιο υλικό και στην εργασία του 64χρονου Αθηναίου με σκοπό να βλάψει και τον ίδιο αλλά και τους συναδέλφους του και την εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Η 35χρονη παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις στον ανακριτή Βόλου αντιμετωπίζοντας κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που τιμωρείται ποινικά με κάθειρξη έως και 10 ετών.

Η ίδια ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις της και πήρε αναβολή για σήμερα Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια φέρεται να παραδέχεται τις πράξεις και για να δικαιολογηθεί επικαλείται την ψυχική οδύνη που της είχε προκαλέσει ο πρώην της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου