ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τραγικό τέλος για 71χρονο Σκοπελίτη στην άσφαλτο

τραγικό-τέλος-για-71χρονο-σκοπελίτη-στη-476862

Εξετράπη από την πορεία του με το μηχανάκι, έπεσε σε ρεματιά και σκοτώθηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες 71χρονος Σκοπελίτης. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Ευαγγελινό του Ευαγγέλου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Καρτέρι θανάτου παραμόνευε τον άτυχο άντρα στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Σκοπέλου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι στο Νέο Κλήμα.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 3.10 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδικοχαμένος 71χρονος πήγαινε με το μηχανάκι στο σπίτι του στο Νέο Κλήμα, όταν στο ύψος της Γλώσσας μετά από αριστερή στροφή εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα το μοιραίο.

Από την εκτροπή του οχήματος ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και κάτοικοι της γύρω περιοχής βγήκαν από τα σπίτια τους τρομαγμένοι για να δουν τι συνέβη.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν φρίκης και πανικού. Ο 71χρονος είχε φύγει από τον δρόμο και είχε πέσει σε ρεματιά βάθους περίπου δύο μέτρων.

Αμεσα στον τόπο μετέβη γιατρός του περιφερειακού ιατρείου Γλώσσας, ενώ ήχησαν σειρήνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σκοπέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός, καθώς χτύπησε στο κεφάλι.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου άρχισε αμέσως την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 71χρονος άγνωστο για ποιο λόγω ακριβώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Δεν συγκρούστηκε με κάποιο άλλο όχημα, αλλά μετά από αριστερή στροφή και ανεβαίνοντας για Γλώσσα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ρεματιά.

Η σορός του μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα με θαλάσσιο ταξί στον Βόλο προκειμένου σήμερα να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ο Αναστάσιος Ευαγγελινός ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε έναν γιο, ενώ γνώρισε και δύο εγγόνια. Είχε κάνει διάφορα επαγγέλματα και ήταν συνταξιούχος ΙΚΑ.

Καταγόταν από το Νέο Κλήμα και ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός σε ολόκληρο το νησί. Οικείου του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο κοινωνικό, πρόσχαρο, έξω καρδιά.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου συνεχίζει την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου