ΑΛΜΥΡΟΣ

Θρίλερ με την 34χρονη νεκρή στον Αλμυρό

θρίλερ-με-την-34χρονη-νεκρή-στον-αλμυρό-487759

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διερευνά το αντίστοιχο των παθολογικών αιτίων

Αύριο Δευτέρα θα υπάρχει τελικά εικόνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της 34χρονης Βολιώτισσας, μητέρας ενός βρέφους μηνών, που προχθές το απόγευμα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού νεκρή, ενώ έφερε στο πρόσωπό της μώλωπες και είχε αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όμως δεν οδήγησε σε ακριβές αποτέλεσμα. Ετσι η Αστυνομία αναμένει το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής, που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αύριο Δευτέρα και αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση την ίδια μέρα που σημειώθηκε το μοιραίο, ενώ μία νέα γυναίκα έφυγε από τη ζωή και από τους γιατρούς υπήρχε έντονος προβληματισμός για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Δεν υπήρξε παράλληλα μέριμνα, ώστε να δοθεί προτεραιότητα η ιατροδικαστική εξέταση να διενεργηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και να μη μένει μετέωρος κανένας προβληματισμός, ούτε και αυτός του παθολογικού αιτίου.

Μητέρα ενός βρέφους μερικών μηνών έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, ωστόσο δύο εικοσιτετράωρα μετά εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα αμείλικτα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας χαρακτήρισε χθες αιφνίδιο τον θάνατο της 34χρονης. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, αποκλείστηκε παράλληλα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Οι μώλωπες, που η γυναίκα έφερε στο πρόσωπο, φαίνεται να μην ανησυχούν, αφού εικάζεται ότι προκλήθηκαν όταν για κάποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις και γλίστρησε.

Επισημαίνεται ότι από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού υπήρξε άμεσα ενημέρωση στην Αστυνομία μετά τη μεταφορά της θανούσας εκεί. Οι γιατροί είχαν ήδη διαπιστώσει τυπικά τον θάνατο της 34χρονης.

Αστυνομική δύναμη του Τμήματος Αλμυρού και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας έσπευσαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ενώ αντίστοιχη δύναμη μετέβη και στο σπίτι του πεθερού της άτυχης γυναίκας στον Πτελεό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός της φέρεται να δήλωσε ότι βρήκε τη 34χρονη νεκρή σκυμμένη πάνω στο τραπέζι της αυλής και άμεσα έσπευσε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 7 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η ώρα που σοκαρισμένη η σύζυγός του έβλεπε την 34χρονη να είναι γεμάτη αίματα και καλούσε σε βοήθεια.

Εκείνη την ώρα ο πεθερός της άτυχης γυναίκας έπινε τον καφέ του στην πλατεία, ενώ ο σύζυγος της 34χρονης φέρεται να απουσίαζε από το σπίτι. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πανικού και φρίκης. Ο ηλικιωμένος κατάφερε να μεταφέρει τη νύφη του με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού με τη βοήθεια ενός γείτονα που προθυμοποιήθηκε να συνδράμει. Η κοπέλα φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις της, να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Μάλλον είχε ήδη εκπνεύσει, όταν εντοπίστηκε από τους συγγενείς.

Η Αστυνομία συνέχιζε έως αργά προχθές το βράδυ την προανάκριση. Η 34χρονη επισκεπτόταν τακτικά τα πεθερικά της στον Πτελεό, που τη βοηθούσαν με το μωρό της. Ηταν παντρεμένη και με τον σύζυγό της διέμενε στον Βόλο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου