ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση για βοήθεια σε 35χρονη Βολιώτισσα: Ξαναγύρισε στη ζωή, αλλά…

εκκληση-για-βοήθεια-σε-35χρονη-βολιώτισ-509356

Γολγοθάς για να επιστρέψει στην καθημερινότητά της μετά την πολύμηνη νοσηλεία της σε ΜΕΘ

Βγήκε από το Νοσοκομείο Βόλου η 35χρονη Βολιώτισσα, που νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στις ΜΕΘ δημοσίων Νοσοκομείων, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο Αχιλλοπούλειο λόγω επιπλοκής που παρουσίασε η υγεία της μετά από προσβολή από πνευμονιόκοκκο.

Η νεαρή Βολιώτισσα ευχαριστεί τον Θεό που ξαναγύρισε στη ζωή, που έχει δίπλα της τον άγγελο σύζυγό της, που μέσω έκκλησης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στις 2 Μαρτίου 2019 οι πολίτες την αγκάλιασαν και την ενίσχυσαν οικονομικά με 3.400 ευρώ και έτσι μπόρεσε να καλύψει ένα μέρος του υπολοίπου των νοσηλίων της που ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ μετά τη βοήθεια της οικογένειάς της.

Μιλώντας στην εφημερίδα για την εμπειρία της δακρύζει. Στο μυαλό της υπάρχει κενό για το διάστημα δύο μέρες πριν την ανακοπή και δύο μέρες μετά. Σήμερα στέκεται με δυσκολία στα πόδια της. Εξυπηρετεί τις προσωπικές της ανάγκες με τη στήριξη του συζύγου της. Δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Βγήκε από το Νοσοκομείο Μ. Δευτέρα, όμως μέχρι και σήμερα είναι περιορισμένη στο σπίτι.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι προσωρινά. Ομως, η 35χρονη χρειάζεται να υποβάλλεται συνεχώς σε φυσικοθεραπείες καθώς η καταστολή στην οποία βρισκόταν για πολλές εβδομάδες επειδή ήταν διασωληνωμένη την έχει ατονήσει και εξαντλήσει. Επίσης, απαιτείται να επισκέπτεται ανά τακτά διαστήματα και την ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη που χειρουργήθηκε ώστε οι γιατροί να της βγάζουν το σωληνάκι μπιλάου κατά 3 – 4 εκατοστά τη φορά στην περίπτωση που η τομή κλείνει, ενώ παραμένει χρεωμένη με χιλιάδες ευρώ στην κλινική.

Η ίδια δεν θα επισκεφθεί φέτος νησί του Ιονίου στο οποίο απασχολείται τα καλοκαίρια, ούτε θα μπορέσει να δουλέψει εκεί και ο σύζυγός της, ο οποίος πρέπει να είναι συνέχεια δίπλα της και να τη βοηθά στις ανάγκες της.

Το άνεργο ζευγάρι ανεβαίνει τον Γολγοθά αγαπημένο παρά τις μύριες δυσκολίες και τους σκοπέλους που καλείται να αντιμετωπίσει. Ομως, η 35χρονη ξεσπώντας σε λυγμούς λέει «είμαστε μόνοι…». Οικονομική θηλιά δένει σφιχτά γύρω από τον λαιμό τους, ενώ οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό.

Και η 35χρονη και ο σύζυγός της είναι ευγνώμονες για τη βοήθεια που είχαν. Με τα όποια ψυχικά αποθέματα διαθέτουν προσπαθούν πραγματικά να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αφήσουν πίσω τα προβλήματα, όμως αυτό δυστυχώς δεν είναι μόνο στη διακριτική ευχέρεια τη δική τους ενώ αγωνίζονται σκληρά.

Μοναδική πηγή εσόδων αυτή τη στιγμή έχουν το ΚΕΑ, καθώς η 35χρονη δεν έχει κανένα αναπηρικό βοήθημα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αναμένει να περάσει από επιτροπή του ΚΕΠΑ.

Οποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής 201/311914-94, IBAN GR 1101102010000020131191494. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύζυγο της ασθενούς ή και με την ίδια στο τηλέφωνο 6986632478.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου