ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τηλεφωνική απάτη σε βάρος 65χρονης με λεία 7.000 ευρώ

τηλεφωνική-απάτη-σε-βάρος-65χρονης-με-λε-525371

Στη Σκιάθο από επιτήδειο, που προσποιήθηκε τραπεζικό υπάλληλο

Δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, που προσποιήθηκε τον τραπεζικό υπάλληλο και κατέθεσε χρηματικό ποσό. Θύμα απάτης έπεσε προχθές μία 65χρονη γυναίκα στη Σκιάθο. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, η απάτη τελέστηκε μέσω τηλεφώνου και καταγγέλθηκε χθες το πρωί. Η Αστυνομία αναζητά τον επιτήδειο.

Δυστυχώς, η γυναίκα πείστηκε από τις παροτρύνσεις του αγνώστου και κατέθεσε ποσό. Ο δήθεν τραπεζικός υπάλληλος, που ακουγόταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, της έλεγε ότι δικαιούταν μία μεγάλη επιστροφή αναδρομικού ποσού. Τελικά η γυναίκα ενέδωσε, όμως δεν άργησε να διαπιστώσει ότι είχε πέσει θύμα απάτης και ότι ούτε επιστροφή ποσού δικαιούταν, ούτε και ο άγνωστος άνδρας που της είχε τηλεφωνήσει ήταν τραπεζικός υπάλληλος.

Για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση. Επισημαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα πολίτες της Μαγνησίας δέχονται βροχή τηλεφώνων από επιτήδειους που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν με διάφορα προσχήματα. Με κάθε ευκαιρία η Αστυνομία συμβουλεύει τους πολίτες να μην ενδίδουν σε τηλεφωνήματα αγνώστων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου