ΤΟΠΙΚΑ

Αυξημένα τα μέτρα Τροχαίας για την επιστροφή εκδρομέων

αυξημένα-τα-μέτρα-τροχαίας-για-την-επι-530780

Εκτακτα δρομολόγια από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Ξεκίνησε χθες δειλά – δειλά η επιστροφή των εκδρομέων και οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας και της Τροχαίας Βόλου βρίσκονται επί ποδός για την ομαλή κίνηση στο οδικό δίκτυο, ενώ σε εφαρμογή βρίσκονται και τα αυξημένα μέτρα για την αναίμακτη ολοκλήρωση των γιορτών μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.

Περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων βρίσκονταν χθες σε διαρκή κίνηση στην εθνική οδό λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων.

«Η επιστροφή των εκδρομέων ξεκίνησε χθες. Είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με επικοινωνία μέσω καμερών για να μην υπάρχει συνωστισμός στα διόδια και να παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας Λευτέρης Αναδιώτης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα όπως και χθες που η εικόνα ήταν καλή, καθώς η επιστροφή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. «Αρκετοί από τους εκδρομείς θα παραμείνουν στη Μαγνησία και για την Πρωτομαγιά, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν την Κυριακή του Θωμά και έτσι η κίνηση θα μοιραστεί», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διένειμαν τη Μ. Παρασκευή ενημερωτικά φυλλάδια σε οδηγούς οχημάτων.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιείχαν συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

Οι αστυνομικοί έδωσαν συμβουλές στους οδηγούς των οχημάτων για ασφαλή οδήγηση κατά τις μετακινήσεις τους, λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων στα οδικά δίκτυα της χώρας, με στόχο την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Αυξημένα δρομολόγια από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας έχει αυξήσει τα δρομολόγιά του για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης ενημέρωσε ότι χθες εκτελέστηκαν πέντε δρομολόγια για Αθήνα και δύο για Θεσσαλονίκη.

«Ανάλογα με την κίνηση που παρουσιάζεται εκτελούμε έκτακτα δρομολόγια. Η επιστροφή θα κορυφωθεί την Κυριακή του Θωμά, όμως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη», επισήμανε ο ίδιος.

Σχετικά, τέλος, με το πώς κυμαίνεται η επιβατική κίνηση ο κ. Κολυνδρίνης τόνισε ότι διαμορφώνεται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα χωρίς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ να έχει απώλειες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου