ΣΠΟΡΑΔΕΣ

47χρονη σε κατάσταση αμόκ έσπαγε με σφυρί υαλοπίνακες στο αεροδρόμιο Σκιάθου

47χρονη-σε-κατάσταση-αμόκ-έσπαγε-με-σφυρ-466797

Σκηνές πανικού και τρόμου στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». 47χρονη άρχισε να σπάει τους υαλοπίνακες εκδοτηρίου, όταν ο υπάλληλος προσπάθησε να της εξηγήσει ότι δεν υπήρχε ο προορισμός που ζητούσε για να της κόψει εισιτήριο.

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» στη Σκιάθο. Γύρω στις 9.30 το πρωί η 47χρονη απευθύνθηκε στο εκδοτήριο Αεροπορίας Αιγαίου και ζητούσε την έκδοση εισιτηρίου για ανύπαρκτο ωστόσο προορισμό.

Ο αιφνιδιασμένος υπάλληλος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, όμως η γυναίκα αντέδρασε σφόδρα χωρίς να του αφήσει κανένα περιθώριο.

Ανυποχώρητη για το ταξίδι που ήθελε να κάνει πριν προλάβει να ακούσει τον υπάλληλο τι είχε να της πει, πήρε ένα σφυρί που είχε κρυμμένο στην τσέπη της και άρχιζε να σπάει τον υαλοπίνακα του εκδοτηρίου.

Αποχωρώντας έσπασε και το διπλό τζάμι της πόρτας εισόδου – εξόδου όταν τελικά την ακινητοποίησε ο διευθυντής καθηκόντων. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, καθώς υπήρχαν πτήσεις, στη συνέχεια τη συνέλαβαν.

Η 47χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και τελικά με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη. Εναντίον της, σύμφωνα με την αστυνομία, διατάχθηκε παράλληλα εξέταση, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της.

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 47χρονη φέρεται να εργαζόταν στο παρελθόν στο γραφείο όπου προξένησε ζημιές.

Μάλιστα, ήταν πολύ καλή στην εργασία, μιλούσε άπταιστα πολλές γλώσσες και κρατούσε μόνη το γραφείο της όταν παρουσιάστηκαν προβλήματα με την υγεία της, και τότε υποχρεώθηκε να αποχωρήσει.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου