ΤΟΠΙΚΑ

«Εσβησε»στο τιμόνι μετά από τροχαίο υλικών ζημιών

εσβησεστο-τιμόνι-μετά-από-τροχαίο-υ-681042

Ο 92χρονος Νικόλαος Ιατρίδης άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που είχαν σπεύσει για να κάνουν αυτοψία στο σημείο της σύγκρουσης

Στο τιμόνι άφησε την τελευταία του πνοή 92χρονος Βολιώτης. Πρόκειται για τον Νικόλαο Ιατρίδη, κάτοικο εν ζωή Βόλου, πολύ γνωστή και αγαπητή φυσιογνωμία στην πόλη. Ο ηλικιωμένος εργαζόταν στο παρελθόν στο κυλικείο του Λίντο και θερινών κινηματογράφων.

Ο άτυχος άνδρας χθες γύρω στις 10 το πρωί είχε τροχαίο δυστύχημα. Κατεβαίνοντας την Κασσαβέτη με το μάρκας Fiat αυτοκίνητό του, ο 92χρονος έστριψε δεξιά στην Εθνικής Αντιστάσεως και για άγνωστο λόγο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό μάρκας Mercedes.

Αμεσα κλήθηκε η Τροχαία Βόλου, ενώ οι δύο οδηγοί αντάλλαζαν τα στοιχεία τους για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών. Ο 92χρονος φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή απομάκρυνε από το οδόστρωμα τζάμια που είχαν σπάσει από τη σύγκρουση.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν, ζήτησαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία. Ο 92χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκε τότε στο αυτοκίνητό του με σκοπό να πάρει από το ντουλάπι κάποια χαρτιά του, αλλά αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και εξέπνευσε στην καρέκλα του οδηγού.

Ο άλλος οδηγός, οι αστυνομικοί και κόσμος που είχαν συγκεντρωθεί διαπίστωσαν αναστατωμένοι ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του και κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όμως, το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό. Παρέλαβε τον ηλικιωμένο νεκρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Η Τροχαία Βόλου συνεχίζει την προανάκριση. Στο πλαίσιό της παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 92χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του δεν έφερε κάποιο τραύμα από τη σύγκρουση. Υπό εξέταση είναι λοιπόν και το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο.

Ο 92χρονος ζούσε μόνος, καθώς είχε χάσει τη σύντροφό του και την κόρη του εδώ και χρόνια. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα εν αναμονή του αποτελέσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου