Τραγικός θάνατος 81χρονου, όταν εκτινάχθηκε από τρακτέρ

τραγικός-θάνατος-81χρονου-όταν-εκτινάχ-838348

Επεσε σε ρέμα από ύψος 2,5 μέτρων στη Νέα Αγχίαλο

Εχασε τον έλεγχο του τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί, να πέσει στην κοίτη ρέματος βάθους 2,5 μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο 81χρονος Μιχάλης Παπίας από τη Νέα Αγχίαλο βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή ενώ βρισκόταν στο χωράφι του πίσω από το νεκροταφείο Νέας Αγχιάλου, που συνορεύει με ρέμα, και έκανε αγροτικές εργασίες.

Ηταν γύρω στις 12 το μεσημέρι όταν συνέβη το μοιραίο. Ο άτυχος ηλικιωμένος έκανε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του. Ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο τρακτέρ είτε επειδή αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία είτε από εσφαλμένο χειρισμό έχασε τον έλεγχο.

Καθώς η μηχανή ήταν αναμμένη ο 81χρονος εκσφενδονίστηκε στην κοίτη του ρέματος. Ο ηλικιωμένος έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων, ενώ εξάρτημα για ψεκασμούς που έσερνε το τρακτέρ αποκολλήθηκε όταν ο γεωργικός ελκυστήρας βρήκε σε μαντρότοιχο και τον χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι. Επί τόπου ειδοποιήθηκε άμεσα ασθενοφόρο που εστάλη από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Δυστυχώς, όμως, για τον ηλικιωμένο ήταν ήδη αργά.

Η σορός του 81χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που συνεχίζει την προανάκριση, απέδωσε το θάνατό του σε ατύχημα. Για τη διαλεύκανση των ακριβών αιτιών θανάτου διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Η είδηση του θανάτου του ηλικιωμένου σκόρπισε απέραντη θλίψη στη Νέα Αγχίαλο. Η σύζυγός του και οι δύο τους κόρες είναι συντετριμμένες.

Η κηδεία του άτυχου ηλικιωμένου θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Στο μεταξύ το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου.

Για το θανατηφόρο δυστύχημα η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ενημέρωσε τα εξής «Σήμερα (03-06-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, 81χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο χωράφι του και επιβιβαζόμενος σε γεωργικό ελκυστήρα, από λανθασμένο χειρισμό έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα με μεγάλη υψομετρική διαφορά, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί εκτός και να τραυματιστεί θανάσιμα».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου