ΤΟΠΙΚΑ

Έριχνε μπουνιές στη γυναίκα του

έριχνε-μπουνιές-στη-γυναίκα-του-838753

Στο ενδοοικογενειακό επεισόδιο επενέβησαν αστυνομικοί

Μάλωσαν για οικογενειακές διαφορές και ο σύζυγος άρχισε να της ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο. 36χρονη Βολιώτισσα «σώθηκε» χθες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου που επενέβησαν και συνέλαβαν το δράστη στο σπίτι, ενώ το επεισόδιο ήταν σε εξέλιξη.

Γύρω στις 6.30 το απόγευμα ο 43χρονος σύζυγός της τη χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο και την απειλούσε, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το παιδί. Το οικογενειακό επεισόδιο δεν έλεγε να σταματήσει και ευτυχώς η γυναίκα σε ανύποπτη χρονική στιγμή βρήκε την ευκαιρία και κάλεσε την Αστυνομία σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο και εναντίον του σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία παρά το γεγονός ότι εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωνε μετανοιωμένος για τις πράξεις του. Η γυναίκα εξετάστηκε από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο. Ο 43χρονος οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα.

Τα ξαναβρήκαν

Δεν δικάστηκε τελικά την Παρασκευή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 66χρονος που έδειρε την 55χρονη σύζυγό του ξημερώματα Δευτέρας όταν εκείνη αποφάσισε και ξαναγύρισε στο σπίτι μετά από έντονο επεισόδιο το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να τα βρήκε και τελικά επήλθε συμβιβασμός.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου