ΤΟΠΙΚΑ

Εξι μήνες φυλάκιση για τις ανήθικες προτάσεις

εξι-μήνες-φυλάκιση-για-τις-ανήθικες-πρ-839916

Στον 58χρονο, που κατέβασε τα παντελόνια… και κυνηγούσε συνομήλική του…

Δεν θυμόταν τίποτα στο Δικαστήριο ο 58χρονος που κατέβασε τα παντελόνια του μέσα στο δρόμο στα Κάτω Λεχώνια και προσκαλούσε σε ερωτική συνουσία 58χρονη που έβλεπε για πρώτη φορά.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 58χρονος που συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

Απολογούμενος ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι είναι μορφωμένος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Μάλιστα, εξέφρασε και τον προβληματισμό του πως είναι να τον κατηγορούν για τέτοιες πράξεις.

Παρούσα στο Δικαστήριο ήταν και η παθούσα που περιέγραψε το σκηνικό καρέ – καρέ μέχρι και την ανυποψίαστη στιγμή, που ο κατηγορούμενος τη στρίμωξε σε πεζούλα και συνέχιζε τις ανήθικες προτάσεις και χειρονομίες.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 58χρονο σε έξι μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, εφέσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στα Κάτω Λεχώνια όταν η γυναίκα που κινούταν πεζή και επρόκειτο να κάνει τα ψώνια της γύρω στις 7.30 άκουσε κάποιον να τη φωνάζει και γύρισε να δει ποιος είναι και τι θέλει.

Σοκαρισμένη αντίκρισε κάποιον άγνωστο με κατεβασμένα παντελόνια να της απευθύνει ανήθικες προτάσεις. Προς στιγμήν επικράτησε πανικός και αναστάτωση, ενώ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών που ειδοποιήθηκαν και ευτυχώς βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, έδρασαν ακαριαία και συνέλαβαν το δράστη.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου