ΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψε στο σπίτι κι έφαγε ξανά ξύλο

επέστρεψε-στο-σπίτι-κι-έφαγε-ξανά-ξύλο-840330

Έφυγε από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής μετά από έντονο οικογενειακό επεισόδιο, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω ξημερώματα Δευτέρας, δίνοντας τόπο στην οργή.

Το αποτέλεσμα; Νέες εξυβρίσεις, απειλές, ξύλο… Το περιστατικό συνέβη στις 3 το πρωί σε κεντρική συνοικία του Βόλου.

Η 55χρονη γυναίκα υπέστη κακώσεις κεφαλής, εκδορές, οιδήματα. Βρέθηκε να καταγγέλλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου το απόγευμα όταν πλέον μπόρεσε και σήκωσε το όποιο κουράγιο της είχε απομείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος την περίμενε και για λόγους ζήλειας άρχισε ξανά να της επιτίθεται. Ελεγε ότι δεν τη δέχεται σπίτι και την εξύβριζε, ενώ την άρπαξε από τους ώμους και τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι. Δεν αρκέστηκε σε αυτά και την κλότσησε επιπλέον στο γόνατο και την έπιασε από το λαιμό με αποτέλεσμα να της κόψει την ανάσα, ενώ της έσκισε και τα ρούχα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψή του μετά από την καταγγελία και εναντίον του σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βία.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου