ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για την απώλεια 31χρονης ~ Υπέκυψε μετά από διπλό χειρουργείο

θρήνος-για-την-απώλεια-31χρονης-υπέκυψ-11499

Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της Κυριακής Παγώνη

Θρήνος και οδυρμός για την απώλεια 31χρονης Βολιώτισσας, μητέρας ενός μικρού αγοριού μετά από διπλή χειρουργική γυναικολογική επέμβαση. Πρόκειται για την Κυριακή Παγώνη από τον Αγιο Σπυρίδωνα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η οικογένεια ενημερώθηκε για το θάνατό της την Τετάρτη στο πρωινό επισκεπτήριο. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Η άτυχη κοπέλα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο τη Δευτέρα του Πάσχα συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της, καθώς είχε οξύ πόνο στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Οπως ενημέρωσε ο αρραβωνιαστικός της, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τον υπέρηχο και εισήχθη σε χειρουργείο για γυναικολογική επέμβαση. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και η 31χρονη έδειχνε να είναι καλά, όταν η εγχείρηση ολοκληρώθηκε και την επισκέφτηκε στο δωμάτιο νοσηλείας ο πατέρας της. Η οικογένεια, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, είχε μείνει με την εντύπωση ότι επρόκειτο για ένα χειρουργείο ρουτίνας.

Ο πατέρας της μάλιστα αποχώρησε μετά την επίσκεψη καθησυχασμένος, όπως είπε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αφού όλα έδειχναν καλά. Ωστόσο, η 31χρονη υποβλήθηκε στη συνέχεια και σε νέες εξετάσεις και εκτιμήθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο, καθώς όργανά της είχαν μολυνθεί και διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο. Ο πατέρας περιέγραφε μέσα στο μεγάλο του πόνο: «Επέστρεψα στο Νοσοκομείο μετά από δύο ώρες, από καθαρό ένστικτο. Ενοιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ζήτησα να ενημερωθώ τι συνέβη. Ο γιατρός μου είπε ότι «αν δεν τη χειρουργούσαμε θα τη χάναμε». Δεν ξέρω ακόμη και τώρα γιατί το παιδί μου υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση και τι τελικά συνέβη».

Ο αρραβωνιαστικός της ενημέρωσε ότι μετά το δεύτερο χειρουργείο η 31χρονη εισήχθη στη ΜΕΘ. «Θα έμενε για κάποιες μέρες εκεί», είπε και πρόσθεσε ότι το βράδυ αποχώρησαν, καθώς οι γιατροί τους είπαν να ξανάρθουν στο πρωινό επισκεπτήριο.

Δυστυχώς, όμως, για την 31χρονη την Τετάρτη το πρωί ήταν αργά. Οταν οι συγγενείς της απευθύνθηκαν στη ΜΕΘ ενημερώθηκαν ότι απεβίωσε. «Γιατί δεν την καθάρισαν με την πρώτη επέμβαση;» αναρωτιέται ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος είναι σοκαρισμένος.

«Ποιος ο λόγος να υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;» αναρωτιέται ο πατέρας της, ο οποίος επισημαίνει ότι οι γιατροί μέχρι σήμερα δεν έχουν ενημερώσει την οικογένεια τι συνέβη. Το πόρισμα θανάτου σύμφωνα με πληροφορίες, ανέγραψε σηπτική καταπληξία, πολυοργανική ανεπάρκεια και περιτονίτιδα.

Η άτυχη κοπέλα θα κηδευτεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στις 4 το απόγευμα.

Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για την οικογένεια της άτυχης κοπέλας και ευελπιστούν ότι σύντομα θα λάβουν απαντήσεις.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ την Τετάρτη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου